okaliptus80
31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
çok çok güzel,her izlediğinizde yeni tatlar bulacağınız,yönetmenden en az ’’çingeneler zamanı’’ kalibresinde ,yıllara meydan okuyan bir film.çatıdaki sahne bence de etkileyici.egzantirik bir hava hakim filmimize.
Kusturica'nın şatafatlı ve gürültülü filmlerinin biraz dışındaki ve bana göre bu yüzden en iyi filmi olduğunu düşündüğüm filmi.J.Depp harika ama benim favorim Llly Taylor'ın canlandırdığı Grace karakteri.10/9
bu arada film mükemmel bir soundtrack e sahip.özellikle iggy pop un in the death car çok iyi gitmiş ve fazla hoşlanmama rağmen bregovic müthiş bir iş çıkarmış.
Bu filmin adını bir arkadaşım tarafından duymuştum ve izlemem için çok ısrar etmişti, en sonunda filmi bir yerden buldum ve izledim.sonuç mükemmeldi.herkesin düşleri olan Arizona'da en çok ilgimi çeken Lili TAYLOR oldu.ona giydiği rolden ötürü aşık oldum.hatta filmin sonunda o intihar ederken, göz yaşlarımı tutamadım ve ağladım.hayatımda izlediğim en güzel film bu oldu.Ayrıca müziklerde mükemmel bir ustalıkla yapılmış ve filme tam oturmuş.Filmin beni en çok etkileyen sözleri de şunlar oldu; "sana dünyayı sunuyorum" (lili taylor, johnny depp'e aldığı hediyeyi verirken)."eğer bana;bir füzeyle gidiyoruz" deseydi, bir füze yapacaktım"(johnny depp, faye dunaway için söylüyor). "seni buralardan götürmek isterdim"(lili taylor, johnny depp'e söylüyor)."iki yanlış bir doğru etmez" "(lili taylor, johnny depp'e söylüyor).