Ilknur K
1.244 değerlendirmeler
17 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuk vasattı. Ama yönetmen öyle güzel açılardan çekmiş ki filmi.... köpekbalığını resmen orada hissediyorsunuz ve hiç de maket gibi durmuyor. Yönetmen orada kalmanın psikolojisini daha iyi yansıtabilirdi ama sonlara doğru zaten istemesenizde kendinizi orada gibi hissettiğiniz için film başarılı bir not alıyor.
kaç yıl geçti hala ne kadar berbat bir film olduğunu gayet net hatırlarım.. hatta buna film demek iltifat olur.. sinemada bundan daha boş bir film daha gösterime girmiş olabilir mi diye uzun uzun düşünmüştük (sanırım kutsal damacana2 soruma evet cevabı verilmesini sağlamış sonunda)
filmde pek film tadı almadım bana belgesel havası verdi.. duygusal yönünü daha yoğun verebilirlerdi.. böyle bir konu çok daha iyi işlenebilrdi . pskikolojik yanını iyi vermişler ama :)
Gerçek bir olaydan alınması ve BP ye dönüştürülmesi buraya kadar iyi. Lakin sizi bir türlü filme baağlayan birşeyler bulamıyorsunuz. Ha o kadar da kötü değil. Eh işte dedirten cinsten. Son sahneleri iyi ama. Dramatik son. 7/10
filmi yanlış değerlendiren insanlar saçma ve sıkıcı bulabilirler çünkü onlar izlerken köpekbalığı saldırıları, kan, yara bere, şok edici ölümler bekliyorlar oysaki film tam anlamıyla harika kurgulanmış bir psikolojik gerilim filmi o iki insan umutsuzca okyanusun ortasındalar; filmi izlerken empati yeteneğinizi kullanın koltuklarınıza çivilenecek, onlarla üşüyecek, korkacak ve çaresizlik ne demek anlyacaksıznız 10/8 bence çok güzel bir filmdi...
Bence bu filme haksızlık ediliyor.İlla ki bütün filmler farklı ortamlarda çekilecek diye bi kaidesi yok. İzlerken kendimi onların yerine koydum, gerçekten zor bi durum.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Yorumlara bakın ve farklı olma derdindeki arkadaslara uyarak bu filmi izleyin,izledikten sonra farklı olmaya calışmanın ne kadar kötü birsey olduğunu anlarsınız.Eğer gerçekci yorum okmak istiyorsaniz,en basitiyle izlemeyin derim,farklı arkadaslara kanmayın yani..