Açık Deniz
    2,2
    Açık Deniz hakkında görüşlerin ?

jimraynor07
    jimraynor07

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    iddia ederim yer yüzündeki en kötü filmdir.
    emr-sngr
    emr-sngr

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok gereksiz anlamsız saçma bi filmin kesinlkle zaman kaybı....çok kötü
    dilosss
    dilosss

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bu kadar kötü bi filmi daha önce hiç izlememiştim..bir okyanus ve iki insan hepsi bundan ibaret bide arada sırada gelip giden köpek balıklarınıda unutmamak gerek tabi
    arsev17
    arsev17

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu ne şimdi film mi dediğim bir film. Ne aksiyon var, ne hareket var. Film gerçek hayattan alındığı için midir nedir? Yönetmen almış eline kamerayı sanki düğün programı çekmiş. Klasik bir film havasından çok uzak. Hadi diyeceğim farklı bir şey yapalım demişler, ee sinema sanatı da yok içinde. Kötü.
    nigartekin83
    nigartekin83

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Fimi izleren o kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki anlatamam. Bi arkadaşım mutlaka izle çok etkileyici ve süper dediği için izledim ama içim şişti filmi izlerken. Filmin gerçek hayattan esinlenerek yapıldığın bilmeden izlemiştim belki bunu bilerke izleseydim daha farklı olabilirdi.
    pelgraf
    pelgraf

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film bana gerilim duygusunu yaşattı ve sürekli sonu nasıl biticek diye merakla bekledim...sinemayı sinemada izlemeyi seven biri olarak, bu filmi televizyonda izledim ve sinemada izleseydim sıkılabilirdim diye düşünüyorum ya da sinemada izleseydim daha çok gerilebilirdim belkide sinemada izlemeliydim herneyse...film keisnlikle kötü bir film değil elbette sıkılanlarada hak vermek lazım fakat bence sıkılan kesim jaws gibi bi film beklentisine girmiş olabilir.Bende köpekbalığı saldırılarıyla dolu bir film bekliyordum ki; filmin açık denizde unutulmuş bir çiftin neler yaşadıklarının konu edinmiş olduğunu anladım ve filmi o şekilde izledim, sonuçolarak da memnun kaldım.sakin olmasına rağmen izleyiciyi germesini bilen nadir filmlerden olsa gerek...ayrıca çift denizdeyken etraflarından gezinen köpekbalıklarını onlar görmezken biz görüyorduk, o sahneler hafif üstten çekilmişti ve başarılı buldum.nasıl bir film izleyeceğinizi bilin yoksa sıkılırsınız...
    nabutada
    nabutada

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü bir yapım.Filmin seyrettiğim her dakikası işkence gibi.
    alisoydan2000
    alisoydan2000

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Sadece 1 kez seyretmeye değecek vasat bir filim.
    msselda
    msselda

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Sanırım bu filmi izleyen birçoğu bunun başına gelebilme ihtimalini düşünmüştür.Dolayısıyla bunun düşündürülmesi zaman zaman gerilimi ve istenmeyen bir sonun izleyiciye gösterilmesi endişesini doğuruyor ilerleyen dakikalarda.Ben açıkçası aldığı puanın biraz daha yukarıda olması gerektiğini düşünüyorum.En azından doğal ve inandırıcılığı yüksek bir film olması sebebiyle...
    dinopis-2
    dinopis-2

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    afişinde yazan 'şeytani bir zeka' neyi simgeliyor doğrusu çok merak ettim. gerilim yok. birazcık heyecandan ötesini beklemeyin.
    benimsinemasayfam
    benimsinemasayfam

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu ne yaaaa. Çok yapmacık bir film. Gerçek köpekbalıklarıyla çektileri için ilgimi çekmişti film ama ne bu.
    İzlerken beynim durdu
    10 zerinden 3
    beck31
    beck31

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film bence sıkıcı degildi ki sureside bir o kadar kısa baktigimiz zaman, sonucta gercek bir hikayeden uyarlanma ve tabiki o sirada ciftin yaptiklarini goruntuleyecek, filmdeki ciftte o sirada deniz ustunde sevisecek degil ayrica cok da iyi aktarilmis gerilim sahneleri yerinde bence.Bu bakimdan sıkıcı degil her dakika kopekbaligi saldirsa film o zaman sıkıcı olurdu
    nafut19
    nafut19

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    sıkıntıdan intihar edicektim :D
    kadir503
    kadir503

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Vasat bir film, kesinlikle kötü olduğuna katılmıyorum. Gerçek bir olaydan filmleştirilmiş bir film olmasından da kaynaklanarak izlediğim en gerçekçi filmlerdendi. Yer yer belgesel tadında yer yer gerildiğiniz ve hüzünlendiğiniz, ne yazık ki biraz da sıkılarak izleyeceğiniz bir film. Tüm izleyiciler için farklı bir deneyim olacağından şüphe yok.
    Mustafa Tepe
    Mustafa Tepe

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim şey filmiydi emin değilim 1,5 saat boyunca 2 kişiyi suyun içinde seyredip durdum. böyle bişey izlemek istiyorsanız buyrun.. :D