fiLmde KahkaLara boÐuLurSanız eÐlenceLi biriSinizdiR ya da hafif tebessümLerLe eğLenceLi vakit geçirirSiniz.. Ama sıkıLıRsanız bi Sorun vaR demektir. Hayata baKışınızı Gözden Geçirin bence
90 lı yılların chewy chase filmlerine bir saygı duruşu film aslında. çekirdek aile tatile giderler ve başlarına olmadık şeyler gelir.klişe bir senaryo belki ama hoş işlenmiş.özellikle ikinci yarısı oldukça eğlenceli.robin williams tek başına götürmüş filmi.eğlenmek gülmek ve keyiflenmek istediğiniz zaman rahatça izleyebileceğiniz hoş bir aile komedisi.7/10
RV, ilk bakışta birçok izleyiciye basit bir film gibi gelmiştir eminim, ancak kaliteli bir film esasen. Filmin konusu için diyecek pek birşey yok, fevkalade klişe bir konu ve senaryoya sahip. Şüphesiz filmin en büyük kozu Robin Williams. Williams’ın oyunculuğu -söylemeye gerek yok- çok başarılı. Ancak bunun yanısıra diğer karakterlerde gayet başarılı canlandırılmış oyuncuları tarafından...Filmin kamera yönetimi ve tekniği gayet güzel. Özellikle son yarım saatinde -hatta daha fazla da olabilir- muhteşem doğa manzaraları izleyenin içini açıyor doğrusu...Ailecek izlenecek türden başarılı bir komedi RV. Gülmekten kırıp geçirmiyor belki ama, tebessümden daha fazlasını verecek birçok sahneye sahip...
Nedens Robin Williams'ı Bir Türlü Sevemedim Film Sonlara Doğru Güzeldi Başta Sıkıcıydı Kapatacaktımki İzliyeyim Dedim Oradaki Ufak Hip-Hop'çı Çocuk Çok Hoşuma Gitti Bir de Onun İçin İzledim Diyebilirim Abartılacak Bir Film Değil O Yüzden 6/10
robin williams süper her zaman ki gibi ama bu filmden çok şey beklemeden izleyin sadece eğlenmek için film boyunca hiç sıkılkmıyorsunuz izlemeye değer....:)
Robin williams'ı görünce zaten antenleriniz açılıyor. Adam her filme kendinden birşeyler katıyor. Sanki çektiği filmlerin hepsinin senryosu robin williams oynayacak diye önceden belirlenmiş olarak yazılıyor. Çok eğlenceli.
Film, aile babasi olan Robin wiilliamsin, artik eskisi gibi bir aile duzenlerinin olmadigini farketmesi ve bundan rahatsizlik duymasiyla, bir karavana atlayip. yolda yasadiklari maceralari anlatan guzel bir film :)
Biz filmiz izlerken cok gulduk ve eglendik, yok artik bu kadar da olmaz dedirten cok fazla sahne vardi, mesela karavanin golde batmasi ve robin williamsin golun icine yuruyerek girip gozden kaybolup ve bisikletle golden cikmasi hele hele dagin tepesinde kalip agirligi one vermek icin gosterdigi gayret, hele hele gayretin emeklerini aldiginda karavanin on camina yapisip, tuttugu tek seyin silecekleri olmasi, firinin icinde tek bir rakun oldugunu zannedip arabaya siktigi kokuyla suru halinde cikan rakunlar :) cok komikti
kisaca gulmek eglenmek ve hosca vakit gecirmek istiyorsaniz mutlaka izleyin derim