gzl bi film sıcak hoş vakit geçirilir yani ama marie jo garnieck in sesi gzlmiş :D izleyin pişman olcağınızı sanmıyorum ve willams döktürmüş herzamanki gibi.
Usta oyuncu Robin Williams ve Lindsay Lohan'ın biraz daha genç versiyonu olan Joanna Levesque(JoJo)'yu bulusturan bir aile komedisi. Çok fazla beklentiye girmeden; seyredilecek bir film. 6/10
yani beyazperde söyleyeceklerimi onaylayıp,görüntüleyecek olsa bu filmle ilgili tüm düşüncelerimi(ki hiç mi hiç iyi değilleremin olailirsiniz) söylerdim.sıkıcı,sıkıcı,sıkıcı.robin williams'ın işinin bittiğini düşündüğüm şu günlerde kanıt gibi karşıma çıktı.buyrun,izleyin ve hayatınızın en ziyan dakikalarını yaşayın.
"RV" Guzel bir film olmus dogrusu.. Robin Williams yine yapıyor yapacagini.. Hayranlarinin mutlak sevecegi bir film RV.. Sıkılmadan izliyorsunuz filmi.. Ben yalniz izlememe ragmen cok guldum bu filme.. 8/10 alır benden.. İyi seyirler..