bu fılmın konusu benı cok etkıledı bıraz sıradısı oyunculuk gecısler heyecan ve gerılım bır an olsun dusmuyor sıddetle tavsıye ederım paroyaklastırıyor bu fılm adamı :)
çok fazla beklentilerle izlemeyin derim bu filmi.Zaten paristen dolayı önyargıyla izledim o da tahmin ettiğim gibi hep erotik sahnelerde vardı ve oyunculuğu 0 :) Film kendi dalında fena sayılmaz. Hele ki Elisha Cuthbert ü anlam veremiyorum neden oyunculuğunu başka dallarda aramıyorr.S Puanım da 10/7 ;)
Ben bu kadar olumsuz yorumlara katılmıyorum...House of Wax bence ilk yönetmenlik deneyimini yapan Jaume Collet Serra müthiş bir iş çıkarmış...Sonuçta bu film bir 'Remake' ancak orjinalinden daha sarsıcı ve güzel olmuş...Bir kere mekan kullanımı kusursuz,ayrıca film bestecisi John Ottman filmin tansiyonuna göre müthiş müzik yapmış...Filmin türünü 'teen-slasher' diye kısıtlayanlar var fakat bence yönetim ve kurgu ustalığıyla bir anda özlem duyduğumuz 80li yıllar korku sineması atmosferine bürünüyor...Bilinmezlik,soru işaretleriyle dolu senaryo çarpıcı bir şekilde düğümleniyor ve sonuçta ortaya zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımız bir gerilim şöleni çıkıyor...Jaume Collet Serra geleceğin sağlam yönetmenlerinden biri olacağının sinyallerini bu filmle vermişti zira ikinci yönetmenliği 'Orphan - Evdeki Düşman' gibi mükemmel bir film ile kalitesini göstermiş oldu...
filmin korku sınıfında değerlendirilmesine karşıyım.gerlim olabilir ama korku asla!aslında kendi türü içerisinde özellikle final sekansıyla vasatı zorlamış film. paris hiltonun tüm iticiliğine rağmen bu tür için fazla sırıtmadığınıda söyleyebilirim.kendi türü içinde 7 yi hakeden film genel manada ise 5,5 civarı oy hakediyor.
paris hiltonun öldüğü sahne (zaferle gülümsememe sebep olduğu için) dışında gayet vasat bir film. hadi biz kaçalım biri bizi kovalasın olayları. ve gelenek bozulmamış filmde parisi öldürüvermişler hemen saolsunlar (aptal ve sarışın kızlar önce ölür). başrloldeki ablamız da sarışın ama bak hemen öldürmüşlermi :D fark var