İzlediğim En Mantıklı Korku Filmlerinden Bir Tanesidi Elisha Cutchbert Manyak Oynamış Bu Rolünü Ve Film Abartıya Kaçmamış Normalde Böyle Fİlmleri Sevmem Ama Bunu Sevdim 10/10
mumyalar choq şirinn=)=) o kadar kötü bi film diil sahne bakımından ama oyunculuqlar cidden berbattt!!!!!korku sahneleri gercekten ii ,elisha da ii tabiki=) ama paris sinir bozuyo,oynayamıyo,konuşamıyo...
Sırf başroldeki kız güzel ya da erkek yakışıklı diye film için izlenebilir diyenleri anlamış değilim hele ki bu film bir Gerilim/Korku filmiyse. Bu film hakkında ikinci yorumum. İkinci kez yorum yazışımın nedeni de; bu filmi hakkındaki yorumları okuyarak izleyip izlememe kararı verecek kişilerdir. Çünkü ben de bu film ilk kez gösterime girdiğinde buradaki yorumları okuyarak filme gitmiştim. Filmi izleyeli 2 sene olmasına rağmen film boyunca çektiğim azabı dün gibi hatırlıyorum. Hayatımda film bitmeden salondan çıkmak istediğim ilk filmdi ki ben Gerilim/Korku/Gizem türü filmlerin hastasıyımdır. Ama bu film baştan sonra çok kötü bir film bence. Filmi izlemeği düşünenler bence zamanlarını ve paralarını bu film için harcamasınlar hali hazırda bir sürü seyredilecek güzel film varken.Ayrıca başrol oyuncularının güzel/yakışıklı olmalarını bırakın bana göre de sırf Paris Hilton’un oynadığı bir Gerilim/Korku filmi olması bile filmin yapımcılarının kendi filmlerine ne kadar güvendiklerinin bir kanıtı bence!. Bu da 2 sene önceki yorumum'Eğer sizde bir grup gencin aptal aptal dolaşıp girmemeleri yerlere girerek yapmamaları gereken şeyleri yaparak başlarını derde sokup sonra da teker teker öldükleri gerilim korku filmlerden! bıktıysanız bu filme kesinlikle gitmeyin.Gerilim/korku adına da film de hiç bir şey yok.Tamam gereksiz seslerle seyirciyi korkutmaya çalışmamışlar ama onun yerine de seyirciyi korkutacak bir şey koyamadıkları için film çok sıkıcı olmuş.Sadece filmin son yarım saatindeki öldürülme sahneleriyle film dikkat çekiyor! Bunda da pek yaratıcı değilller açıkcası. Mesela hiçbiri ’Hayalet Gemi’ deki güvertedeki herkesin halatla ikiye ayrılmasında olduğu gibi bir etki bırakmıyor insanda.Bence bu filme vereceğiniz parayla başka bir filme gidebilirsiniz.Görülecek, korkulacak, gerilecek hiçbir şey yok çünkü bu filmde bana göre.'
Gerilim yaratma çabası ile çok kanlı sahneler çekilmiş.Ve bazı katliam sahnelerinde fiziğe aykırı durumlar gözüme çarptı.Ama genel olarak sürükleyici bir film.İzleyenebilir.10/7
diğer tarz gerilim filmlerinin aynı senaryosu bir grup gencin ıssız bir yere gidip sırayla ölmesi ve asıl rolün daima canlı kurtulması artık yeni bir soluk lütfen ben bir sinema okuyayım hayata geçericeğim bir proje var sırf bu filmlere inat