4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
belkide serideki en iyi malzemeye sahip bölümdü ama kesinlikle en kötüsü oldu ve açıkçası yazık oldu.
Sam raiminin hikayeyi neden bu kadar raslantısal oluşturduğunu anlamak imkansız symbiotun bulaşması, daha sonra edie ye bulaşması hepsi yanlış ve çok raslantısal. bu sefer olmamış yazık oldu.
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film tam bi rezildi.boşa para harcamışlar anca propaganda yapılmış,klasik amerikan rüyası :D kötü durumlarda hep bir kahraman çıkıverir karşımıza
8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kızgınım.. film boyu ağlayan örümcek.. yaratıklar fazla o kadar.. 156 dakikanın içinde 10 dakikada venom harcandı ya pes! neyse artık 4. de toparlarlar umarım..
27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kötü adamlar için 1 puan verdim.kötü bir film.
12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu kadar güzel bir öyküsü olan , çizgi filmleriyle , 1. ve 2. filmiyle , çizgi romanlarıyla bizi kendine hayran bırakan bir filmin nasıl bu kadar hayal kırıklığı yarattığını anlamaya çalışıyorum. Çocukların bile gülmeyeceği esprilerle filmi basitleştirmişler. Gayet sıradan repliklerle izlenmez hale getirmişler. Yazık olmuş açıkçası...
9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
spiderman için aslında yazılacak hiç bişey göremiyorum aşk filmindn öteye gitmeyen parkır ve meri bi türlü evelenmem inatları
yani berbat bir film olmuş yönetmenin elinde harika bir konu var sagolsun senaristler filmi berbat etmek için elinden geleni yapmışlar
bu film için sinemaya gi,denlee üzülüyorum verilen paraya yazık
aşk filmen öteye gitmeyen vasat bir film
8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu nedir yaa çok sıkıldım filmde bu kadar berbat bir film beklemezdim . Ghost rider ve s.m hayal kırıklıgı oldu bu sene . Valla karayipi dört gözle bekliyorum .
Çok yapmacık bir filmdi , diyaloglarr inandırıcı değil sacma sapan bir film yapmıs sam raimi bir arkadas demişti keske james cameron cekseydi keske o cekseydi bu kadar kötü bir film yapmayacagından emin olabilirdik hiç olmazsa.
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
spider man 1 ve 2 yi açıkçası sadece görsellik dolu bulmuştum ancak bu film gerçekten çok başarılı bence,herkes izlesin:)
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
valla bunun notunu görünce godfather ın kemikleri sızlamıştır yazık valla berbat bi filme bu not
22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Vasat... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu... Izlemesem daha mutlu olurdum herhalde... Hiç böyle bi yapim olabileceğini tahmin etmezdim.. Ben hiç ama hiç beğenmedim.. Yani tamamen zaman kaybı.. Yinede değişik deneyim oldu :/
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok dağınık bir film daldan dala atlamış birkaç konuyu içiçe işlemiş ancak bana kopuk geldi sanki bir kaç film setretmişim gibi ayrıldım
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
zaman kaybı,konu yok,çok boş bi film..inanmazsanız gidin görün
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film tam bir fiyasko. bir aksiyon yada malvel uyarlamasına değilde romantik drama olarak adlandırılabilecek türde bir filme gittiğimi sandım. ben ve birlikte filme gittiğim spiderman fanatiği 4 arkadaşım filmin ilk yarısı gelmeden sinemada uyuklamaya başladık. filmin son 10 dk sine kadarki actiona kadar inanın ne zaman bitecek diye bekledik.
filmdeki mantık hatalarını sırlamak ise sayfalar sürer, zaten konudaki karakterlerde kesinlikle cizgi romanla uyuşmuyor.
ama en büyük saçmalık, ilk iki filmdede olan örümcek hislerinin (ve örümcek adamın en belirgin özelliğidir) bu filmdeki örümcek adamda olmamasıdır....
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
benim izlediğim en kötü seri acıların çocuğu spider man olmuş bu kadar duygusallık olmaz ki böyle olmamalıydı tamamıyla dram olmuş yazık ki 250 milyon dolar boşa gitmiş
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü Raimi filmiydi heralde, Spiderman' i ve Bruce Campbell' ı şebek yapmış diyebilirim, özellikle duygusal sahneler o kadar klişeydiki bütün salon hep beraber gülmekten kırıldık, filmde olgun oyuncu pek kalmadığından da, filmin ağır havası gitmiş, bir komedi filmi, bir teen slasher olmuş adeta...