çizgi romandan öteye gidememiş serinin en kötü filmi,tamamı bilgisayar ortamında çekilmiş orta sınıf amerikan filmi ,10 üzerinden hakkettiği yıldızlı 1
Ne umdum ne buldum... Ekşın bekliyoduk biz kardeş sonuçta örümcek adam bu :) Fakat adamlar gayet "slow" bir film yapmışlar. Aşk olayını fazlaca abartıp baymışlar. Filmin sonunda da "ne olursa olsun arkadaşız biz kankaa canımı yee" olayıyla bitirmişler.
Örümcek adamın düşmanları çok zayıf karakterler. Garibanların ekranda göründüğü sahneler bile sayılı diyecem neredeyse.
Hasılı kelam ekşın yok filmde yada en azından benim beklediğim kadar... Film sonunda keşke bunun yerine bir aşk filmine gitseydimde en azından etkilenip iki damla düşürseydim demedim değil hani :))
Film gercekten bende hayal kırıklığı yarattı. Hiç beklediğim kadar aksiyon vs. olmadı Ne varsa sadece fragmanında var filmde artı bişey yok Fragmanı izlemek yetermiş boşuna 2 buçuk saatim gitti