4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda gördüğüm en berbat film,marvel comics lerine hiç yakışmayan bir film,ben affleckli daredevil ve jeniffer garner lı elektra bile bunun yanında şaheserdi,x-men le hiç kıyaslamıyorum bile,3 saatlik çin işkencesinden beter bir film,
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence örümcek adam serisinin en iyi filimi gerçektende yönetmeni kutlamak lazım kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim bence şuana kadar 2007 nin en iyi filimi (spartadan çok daha iyi) ama favorim her zaman depp in filimleri (karayip korsanları)
15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence cok harika bir film zizcede insanların bir kahramana ihtiyacı yokmu
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya film duygusallığa kaçmış biraz ama bence onun dışında çok hoş bu filmin hakkı %68 iyimser olacak kadarda kötü değil bence
8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bayadır bekliyorum bu filmin gelmesini :)
film hem güzel hem kötüydü...
şöyle ki özellikle ilk yarıda gereğinden fazla bulunan aşk sahneleri insanı sıkıyor ama 2.yarıda kum adam ve venom'a karşı verdiği mücadele gerçekten güzeldi ;)
11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izlerken çok zewk aldım.. dierlerinden daha güzel olmuş.. gitmelisiniz.. ayrıca parker çok tatlııııı :P
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Triska bi film. Ama orumcek adam hayranlarinin kacirmamasi gerekir. Hayal kırıklıgı ama da yine orumcek orumcektir
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Begenmedim.. Konu iyi islenmemis ve sacma sapan diyologlara yer verilmis.. Mizah kısmı guzel fakat duygusal boyutu cok kötü olmus.. Aksiyon sahnelerine diyecek lafım yok fakat filmin geneline bakınca cok yer vermisler diyebilirim...
Peter Parker ve M.J. aski filmin buyusunu bozan sancili kisimlardi..
Her ne kadar Spiderman fanatigi olsam da, yine uzulerek soyluyorumki "BegenMediM" :(
Hayalkirikligi oldu benim acimdan..
Ama yine de gidin gorun derim..
8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filim süper herkese tavsiye ederim
omer erkutr

15 Ocak 2022 tarihinde eklendi
çok fazla beğenmeyen var ama bence serinin en iyi filmi denebilecek bir film ben konusunu ayrı akıcılığını ayrı görsel efektlerini ayrı sevdim sony tobeyle 4. filmi çekmeliydi