Uzun süredir beklediğim örümceği bugün ilk seansında izledim. Yine güzel bir iş çıkarmışlar, ben beğendim. Karakterlerin işlenişi , aksiyon sahneleri güzeldi de biraz kısaydı sanki. Üç ayrı kötü adamın olduğunu düşünürsek süreyi daha uzun tutabilirlerdi, yani sadece Venom ve simbiyot hikayesi bir film olabilirmiş. Yine de "dolu dolu" bir film olduğunu söyleyebilirim. Bu sefer filmde güldürüyü de yüksek tutmuşlar , eğlenceli olmuş. Özellike J. Jonah Jameson'ın sahneleri tam bir komedi. Venom'un Sam Raimi yorumu da hoşuma gitti, bugüne kadar Venom'u hep daha yaşlı ve kaslı görmeye alışmıştık. Bu sefer Eddie Brock aynı Peter'ın ölçülerinde , birbirlerine daha çok benziyorlar. Siyah kostümle ilgili bir eleştirim olacak: kostüm tasarımcıları biraz tembellik yapmış sanki , bildiğimiz örümcek adam kostümünü siyaha boyamışlar. Biraz daha farklı bir kostüm tasarlasalarmış ilginç olabilrimiş , ama bu küçük bir detay. Kostüm bu haliyle tatmin edici. Neticede , film eğer bu üçlemenin sonuysa , güzel bir final. Tani devam etmesini isterim , ama aynı yönetmen ve oyuncular mı olur , yoksa değişir mi bilemem. Benim gönlüm yine bu kadroyla olmasında.