4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sıradanlıklardan uzak,marjinal,etkileyici, film için denildiği gibi; "modern çağın erken gelen başyapıtlarından".
29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
sin cityyi ne zaman izlesem ilerde bir daha izleyecem diyorum. her izlenişte insanda bişeyler bırakan bi film. alışılagelmişin dışında seyirciye farklı görsel sahneler de sunuyor film. tek kelimeyle anlatılabilse bu kelime muhteşem olurdu.
24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir flim.

3 ayrı kareketerin aynı gece içinde karşılaştığı olayları kesit kesit anlatıyor.

çizgi roman ve aksiyon birbirine çok yakışmış.

kadrosu çok geniş

yönetmenini bilmem ama senaryo tarantinonun diye biliyorum.

sanırım yukarda yazılanların bazı yerleri yanlış.
30 Mart 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en mükemmel filmlerden birisi zor beğendiğim halde10 kere izledim ve hala izlerim de
19 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem 10/10
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok Harika Güzel Bi film...
12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Türünün en güzel filmi diyebilirim.Zaten bu oyuncu kadrosu ve bu teknik ekiple kötü bir film beklenemezdi.
Mutlaka izlenmesi lazım. Filme kötü diyenler bu türde hangi filmleri beğenmiş merak ettim.
10/9
10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi ilk izlediğimde sıkıldığımı itiraf etmeliyim sanırım siyah beyaz çekimden kaynaklanmış olabilir ancak ne olduysa tekrar izledim ve mükemmel bir film olduğunu ben anlamak istemesem bile film bana gösterdi..10
16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sahneler güzel, oyuncular iyi, efekler iyi ama bunlar bir film olmaya yetmiyor ben de...
Rezalet bir şeydi ve bu film kesinlikle kral çıplak muhabbetine döndü..
Hiç kimse bir şey anlamadı ve keyif almadı ama bazı sinema eleştirmenleri bu filmi kült ilan ettiğinden her kes ben anladım güzeldi diyor. :)))
Ben kral çıplak bu film film deyil diyenlerdenim.
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bir çizgi romanın aynen sinemaya uyarlandığı ilk örnek.Sinema tarihinde çğır açan bir başyapıt.Okur gibi izlenen bir film.
22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hartigan a yazık oldu.... film tam anlamıyla müthiş 3 hikaye biraraya çok güzel getirilmiş film-noir türünün en iyilerinden ayrıca final sahnesinde hartiganın sözleri çok çarpıcı 10/10
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Marv, benim kahramanımsın sen :)

bu kadar güzel karakterler, bu kadar güzel bir göz bayramı olamaz kardeşim...
2.sinide dört gözle bekliyorum
25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Koca filmi tek başına 30dk oynayan Rourke götürmüş. Sadece onun sahneleri için bile 30 kere izlenir. Replikleri ve görüntü açıları harika
31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film, bayıldım.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Renk kullanımı, diyaloglar, oyuncu seçimi kısacası herşey yerine oturmuş,favori filmlerim arasına girdi bile :)
20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çizgi roman uyarlamasında "adam çok güçlü, uçuyor, sıçrıyor(kevin), yok kolları falan kopuyor çok saçma ne bunlar" demek veya v for vendetta'da "adam en sonda o kadar kurşun yiyor hala kalkıp savaşıyor çok saçma" demekle aynıdır yani böyle şeyler demek bence çok saçmadır. filmin çevriliş amacına aykırıdır.

film ise bana göre batman begins ile beraber izleyebileceğiniz en iyi çizgi roman uyarlamasıdır. 9.5 / 10