caspianx-2
20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çizgi roman uyarlamasında "adam çok güçlü, uçuyor, sıçrıyor(kevin), yok kolları falan kopuyor çok saçma ne bunlar" demek veya v for vendetta'da "adam en sonda o kadar kurşun yiyor hala kalkıp savaşıyor çok saçma" demekle aynıdır yani böyle şeyler demek bence çok saçmadır. filmin çevriliş amacına aykırıdır.
film ise bana göre batman begins ile beraber izleyebileceğiniz en iyi çizgi roman uyarlamasıdır. 9.5 / 10
Bildiğimiz gerçeklikten farklı şeyler yaratmış bir film, çizgi romanımsı bir dünyanın içinde ilginç bir hikaye, iyi bir kadro, izlenmesi gereken bir yapıt.
kadrosu çok iyi görüntü zaten hayatımda izlediğim en iyi görüntü farklı küçük konuların büyük bi başlık altında toplanması filme garip bi duygu katmış şahaneydi
filmin ilk sahneleriyle beraber değişik bir şeyle karşı karşıya olduğunuz hissi sona doğru normalleşmeye başlıyor. ancak filmde özel teknikler kullanıldığı aşikar. hareketli sahneler özellikle izleyicinin benimsediği ve fakat bir hilkat garibesi olan marv'ın intikamı ve hızlı sahnelerdeki ağır duruşu ilgi çekici. sinemaseverlerin görmesi gerekli bir film.