4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
5 Nisan 2006 tarihinde eklendi
ben zaten robert rodriguez in tarzını desperado olsun diyer filimleri olsun çizgiromana yakın buluyodum başka biri sanki bu filmi çekemezdi gibi...
27 Mart 2006 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek için güzel çerezlik bir film özellikle çizgi roman hayranlarına hitap ediyo bazı sahneleri bana bilgisayar oyunu izliyomuş havası verdi...
20 Mart 2006 tarihinde eklendi
film izlediğim en iyi çizgiroman uyarlamalarındandı hatta izlediğim en iyi filmlerden bi kaçıdır,film sizi sürekli ekrana bağlıyor ve her sahnede aksiyonun tamamen tadına varıyorsunuz kısacası her şeyiyle mükemmel bir yapım kesinlikle izleyin.
11 Mart 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle görülmesi gereken bi başyapıt.beğenip beğenmemek önemli değil.çünkü bu filmin başka bir örneği yok.sinemada izleyemediğim için bu kadar kahrolduğum başka bi film yoktur.ahh ahh keşke sinemada izleyebilseydim.neyse bu filmi kaçırmayın dvd si çıktı hemen koşun ve alın.
9 Mart 2006 tarihinde eklendi
Müthiş bir görsel şölen,Rodriguez bu çizgi romanı sinema dünyasına çok güzel adapte etmiş.Görüntülere ve oyunculuklara hayran kaldım.Bence sinemaya aktarılan en iyi çizgi roman.
7 Mart 2006 tarihinde eklendi
Film hakkında çok fazla şey yazmaya gerek yok sanırım. Robert Rodriguez mükemmel bir iş çıkarmış. Bir çizgi roman, görsel açıdan ancak bu kadar kusursuz anlatılabilir. Gerçekten mükemmel. Filmin gelecekteki benzer projelerde temel alınacağı kesin. Gerçek bir kült... (9/10)
3 Mart 2006 tarihinde eklendi
harika bir görsel şölen! öyle bi atmosfer yaratılmış ve öyle güzel sahneler çekilmiş ki konu hiç önemli degil diyecegim neredeyse. yönetmen harikalar çıkarmış. seksi aptal kız damgalı jessica alba bile bi başka duruyor filmin içinde. zevkle izlenir. ii seyirler
19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Robert Rodrigez John Carpanter gibi bi yönetmen.Adam yazıyor, yönetiyor ve müziklerinide kendi yapıyor.( Her nekadar farklı türlerin yönetmenleri olsalarda benim dikkatimi bu özellikleri çekti)
Filmi çok beğendim.Çizgi romanınıda filan okumadım ama genelde derim okuyanlar herzaman büyük beklentide oluyor.Neyseki onlardan bir değildimve mükemmel diye bileceğim çekim ve senaryo ile beni büyüledi desem yeridir.Devam filmlerininde gelmesi çok hoş olmuş.Bölüm bölüm filmin aktarılması konuya hiç bir zarar verden olmadık yerde birleştirme ve uyumu ile çok hoş olmuş
17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Tamamiyle bir görsel şölen.Hele birde senaryoda ki 2,3 hayatın ilginç kesişmesi pardon kesiştiğini sanması (ucundan kıyısından geçmesi)çok şahane olmuş.
20 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ne diyebilirim ki?Etkileyici süper bi deneyim bu filmi izlemek.Bir çizgi romancı işe el atar iyi bir yönetmen onu destekler,firma böyle birşeyi göze alıR ve...GÜNAH ŞEHRİ
28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi izlerken kendimi çizgi romanını okuyornuşcasına hissettim yönetmen kadrosu ismen zaten harika ki filmde de bu harikalığı çok güzel göstermişler.izlenilmesi gereken bir film.(tarantinoda katil doğanlardan kesin yararlanmış bu filmde)
5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Farklı bir tür, ve bu türün iyi bir örneği olduğunu düşünüyorum. Bence gayet başarılı bir film, çizgi roman havasında geçiyor ve o çerçevede değerlendirmek lazım olayları. Bruce Willis ve Mickey Rourke un performansı harika zaten. Efektler renkler de çok iyi olmuş. 2. sini dört gözle bekliyoruz..
1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Kendi alanındaki filmlerden çok farklı ve özel.Filmde işlenen herşey büyüleyici.
24 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Tipik Hollywood filmlerini seviyorsanız, hani şu sonunda kahramanımızın hep galip geldiği, hafif Polyannacılık varsa sizde, hani şu dünyayı toz pembe görme hastalığı, hele bir de hayatınızda Red Kit dahi olsa hiç çizgiroman okumamışsanız bence bu filmi izlemekle zaman kaybetmeyin.
Filmi izlerken bir film izlemekten daha çok sanki dev ekranda bir çizgiroman okuyormuşum hissine kapıldım. Olayları kahramanların kendi iç seslerinden anlatılması filme apayrı bir hava katıyor. Sanki filmi birisi size anlatıyorda siz kafanızda canlandırıyorsunuz gibi bir his bu. Şiddetin, öfkenin, tutkunun ve elbette aşkın (aptal aşık havalarına girmeden) anlatıldığı mükemmel bir film bence. Sanırım "rujlu sigarasını bana uzatacak kadar cömertti" repliği hep akıllarda kalacaktır.
3 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Bu film harika ötesi ender yapımlardan, müthiş oyuncular,konuların hem ayrı hemde içiçe işlenilmesi harika ve bitirici son.....