tayfunysl
16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Aramızda filmden anlamıyanlar var."Son derece iğrenç diyen" "bskbskbsk" arkadaş (Saw 2 ) 10 puan vermiş doğru ya onda iğrençlik yoktu.:) tamam Saw serisine lafım yok güzel film.Ama çok uzudı be, "merak ediyorum bu filmde en çok beğendiğiniz şey ne?kan mı kadınlar mı filmin siyah-beyaz oluşu mu " diyen arkadaş" Janshoo" film ismi Günah Şehri, bu filmden ne bekliceksin ki kan,Şiddet,kadınlar olucak.Neyse herkezin görüşüne saygımız var.film izlenmesi gereken bir film 10/9
Baya kaliteli ve farklı bir filmdi...Kan ve şiddetin fazlaca olduğu bir film...Son dönemlerde izlediğim en değişik ve farklı yapımlardan biri olarak gözüme çarptı...10/9
"film-noir" türünün sinema tarihindeki en başarılı örneklerinden biri insan tahamülünün sınırını zorlayan cinayetler hayretler içinde bırakann suçlar bir dakikanızı dahi geçirmek istemiyeceğiniz şehirlerin ve nerede görseniz hemen kaçacağınız ürktüğünüz karanlık hayatları cinayet ve suçla dolu insanların hükayeleri harika bir sinematografi ve usta oyunculukluklarla ancak bu kadar başarılı anlatılabilirdi film suçu suçlu ve suçluyu yakalamak için suç ileyen polisleri karanlık dünyanın içinde kranlığa rağmen işlerini yapmaya çalışan polislerin yaşamını suçluların kendilerine göre sebeblerinin insanların kkenddi başlarına yarattğı bir takım kuşkuların ve teorilerin onlaruı nasıl akıl almaz şuçlara teşvik edebileceğini çok etkileyici bir dışşavurumculuk tekniği ile işleyen harika bir kara film
frank miller ve robert rodriguez ortaklıgında harika, sıradısı bir film. filmi izlemeden önce hakkında bilgi sahibi degildim. o yüzden beni o kadar sasırttı ki. sehrin karanlık havası,siyah beyaz görüntüler, mickey rourkeun canlandırdıgı marv karakteri ve tabiki bruce willisin hartigan karakteri cok iyiydiler. benim ilk onumda.
Frank Miller, Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino varsa bu yapımın içinde gözü kapalı izlemek lazım gerçekten ve hayal kırıklığınada uğramadım açıkçası...İnsanı hiç sıkmayan bir film...Görsel Şölen derler ya hakkaten öyle birşey...
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtebilirim bu bir film değil.Filmin çekimi ve Anlatımı tamamen çizgi roman dilinde anlatılmış.Film izlemek isteyen varsa bence bu filmi seyretmesin.Eğer çizgi romanlara hasretlik çekenler varsa öneriyorum.Ben çok beğendim.10/8
Film iyiki siyah-beyaz formata sadık kalmıs diyorum. İşkence ve cinayet çok fazla. Bunun yanında aşk,tutku,intikam gibi duygularda iyi işlenmiş.Jessica Alba ve Bruce Willis’in rolleri beklediğimden az olsa da,iyi bir performans sergilemişler.
film dediğin böyle olur, siyah beyaz olmasına rağmen hç yormuyor, olaylar arasında bağlantı kurmak süper ve karakterlerin hepsimi 10 numkara olur, süper bir film 8/10
Sınırlarını zorlayan, aklınızın almadığı olayların yaşandığı gerçekten sin city e hitap eden bir film. kan,aşk,intikam,yaşam mücadelesi hepsi mevcut bu filmde. 10/9
Filmin yapımındaki isimlere ve oyunculara bakınca bile insan heyecanlanıyor. Her şeyiyle kusursuz bir başyapıt. Tamamen bağımsız ve çok farklı bir film. Mutlaka izlenmeli. 10/10 verdiğim nadir yapımlardan.
ya cok begendm hele arada siyah beyaz olması filme cok gzl bi hava katmıs bnce oyuncular da cok iiydi de bn sonunu pek anlamdm nese ama izleyn mutlaka bu arada sonu hakkında sormk istedklerm var biri bana yardmcı olursa sevinrm msj atablr