4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
kelimelerle anlatılmayacak kadar güzel.yepyeni bir sinema türü sanki 10/10
19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Robert Rodrigez John Carpanter gibi bi yönetmen.Adam yazıyor, yönetiyor ve müziklerinide kendi yapıyor.( Her nekadar farklı türlerin yönetmenleri olsalarda benim dikkatimi bu özellikleri çekti)
Filmi çok beğendim.Çizgi romanınıda filan okumadım ama genelde derim okuyanlar herzaman büyük beklentide oluyor.Neyseki onlardan bir değildimve mükemmel diye bileceğim çekim ve senaryo ile beni büyüledi desem yeridir.Devam filmlerininde gelmesi çok hoş olmuş.Bölüm bölüm filmin aktarılması konuya hiç bir zarar verden olmadık yerde birleştirme ve uyumu ile çok hoş olmuş
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cok ılgınc bı ısleyısı ve konusu var ..bıran suphe duyuyorsunuz ızlerken ama zamanla etkılenıyosunuz
8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Brucr Wills yaşlanıyor diye üzüldüğüm nadir oyunculardandır.Mükemmel bir film.
4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Müthişti. Ne diyeyim. Çızginin seyrini bilmiyorum ama tek başına bir film olarak düşünüldüğünde hem çok farklı bir deneyim hem etkileyici anlatım. Çok keyifliyidi
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
-pekala yap. ama bunu yaparken bi fahişe için ölmeye değermi diye düşün.
-ölmeye değer
öldürmeye değer
cehenneme gitmeye de değer
amin. :)

Marv
24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya hangi filmde bunca güzel, içinde derin anlamlar taşıyan cümlelerin bulunduğu bi film izledik ki..gerçekten çok hoş olmuş..
insanlara farlı geldiği için yadırgıyorlar bence..
26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten efektlerle,geniş kadrosu ile izleyeni etkisi altına alıyor yalnız yönetmen tarantino ile kanka diye filmin formatı pulp fiction a benzemesi mi lazım
30 Mart 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en mükemmel filmlerden birisi zor beğendiğim halde10 kere izledim ve hala izlerim de
20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çizgi roman uyarlamasında "adam çok güçlü, uçuyor, sıçrıyor(kevin), yok kolları falan kopuyor çok saçma ne bunlar" demek veya v for vendetta'da "adam en sonda o kadar kurşun yiyor hala kalkıp savaşıyor çok saçma" demekle aynıdır yani böyle şeyler demek bence çok saçmadır. filmin çevriliş amacına aykırıdır.

film ise bana göre batman begins ile beraber izleyebileceğiniz en iyi çizgi roman uyarlamasıdır. 9.5 / 10
28 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Bu film yıldız kaynıyo..bence mutlaka gidilmeli
13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film dediğin böyle olur, siyah beyaz olmasına rağmen hç yormuyor, olaylar arasında bağlantı kurmak süper ve karakterlerin hepsimi 10 numkara olur, süper bir film 8/10
25 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Film bitiyor, sonuç olarak konu ile ilgili insan aklında pek birşey kalmasada; izlerken sizi içine çeken üç ayrı hikaye, doğruyu bulmak için yapılan yanlışlar, muhteşem sahne geçişleri, harika karakterler ve onları tamamlayan olağanüstü oyunculuklar. Çok büyük isteklerle izlememek gerek ama mutlaka izlenmesi gerekir. Özellikle renkler yokmu renkler sadece onların verdiği muhteşem hazzı tatmak için bile izlenir. 10/8
iyi seyirler...

Ama şu konuyuda atlamamak gerek. Çizgi Roman tarihinde çok iyi yer etmiş bir yapımın, beyazperde de efsane olması baş sıralara demir atmaması için bir neden.
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ufukakdemir arkadaşımız demişki beğenmeyenler kutsal damacana izlesin.bu filmin ondan farkı ne? kadrosu mu!populist yaklaşımlardan uzak durmak gerek.bir arkadaşımızın dediği gibi çizgi roman okumak daha güzel keyifli. filminde bir nane yok.tekrar söylüyorum izlemeyin vakit kaybı
19 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
aslına baglı kalmak ıcın bayaaa cabalamıslar basarılıda olmuslar ama cızgı romanı bılmeyenler ıcın konusu olmayan sadece gruntu ve oyunculuklarla dıkkat cekebılecek bı fılm . en azından bırazcık senaryo serpiştirebilirlerdi . genel olarak basarısız buldum fılmı