Muhammet Akuş
1 değerlendirme
6 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kusura bakmayın da bu film 2014 de çıktı ve aynı film Tom Cruisuen gece ve gündüz adlı filmi 2010 yılında çıktı bu film çalıntıdan başka bir şey değil aynısını yapmışlar şerefsizler çalmış resmen
Kiss Kiss Bang Bang baştan sona sürükleyici,keyifli ve zaman zaman da güldürebilen bir film zaten izlemeden önce filmin keyifli olduğunu hem afişten hem de filmin hikayesinden az çok anlayabilirsiniz.Film genel olarak hemen hemen bir dedektiflik filmi diyebilirim ayrıca Guy Ritchie filmleri severlerin de az çok bu filmden tat alabileceğini düşünüyorum.Ben izlerken keyif aldım çünkü filmin gerçekten keyifli ve ilginç bir olay kurgusu var ama oyunculukların da iyi olması filmin keyifli olmasında ayrı bir etken.Popüler kültüre göndermeler de gayet güzel,hani sürüklüyor ama zaman zaman da güldürmeyi unutmayan da bir yapım.Senaryo bakımından dolambaçlı(abartılı) ve gayet farklı bir senaryo,olaylar birbirine değişik bir şekilde bağlanıyor ama biraz daha fazla absürt,eğlenceli olaylar ve daha etkileyici müzikler olsaydı daha iyi olurdu.Son olarak film evet bir başyapıt değil ama izlenilmesi gereken filmlerden biri.
Açıkçası beklentileri karşılamıyor ve benim için biraz hayalkırıklığı oldu desem yanlış olmaz..Robert ve Val Kilmer da olmasa pek bi sebeb yok izlemek için.
ilginç bir atmosfer, sıradışı kareler, alışılmışın dışında sahneler... fena film değildi kiss kiss bang bang ve ben herkese izlemesini tavsiye ediyorum.
En beğendiğim filmlerden biri.Senaryosu ve esprileri harika.İzlemek için harcadığınız vakte kesinlikle değer.Eğlenceli bir film ama güzel bir finali yok. Film çok ortada kalıyor bana göre.
film gerçekten çok iyi bir kara mizahtı özellikle robert downey jr. filmde yine ne kadar kaliteli bi oyuncu olduğunu kanıtlıyor espriler kesinlikle çok zekiceydi kurguyu biraz karışık bulanlar olabilir ama biraz dikkatinizi verdiğinizde aslında herşeyin çok net olduğunu görüyorsunuz tabi diğer filmlere göndermeleride çok iyiydi ama filmin en komik sahnesi birçok arkadaşında bahsettiği gibi rus ruleti sahnesiydi...o sahne her aklıma geldiğinde hala gülüyorum özetle çok güzel eğlenceli ve zamanınızı boşa harcamayan bir yapım olmuş emeği geçenlerin eline sağlık 8/10 u hakediyor bence :D