Çarpışma
    4,3
    Çarpışma hakkında görüşlerin ?

potasyum
    potasyum

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bana göre en iyi film oscarını haketmeyen bi filmdi.ama brobeck mountain filminin en iyi film oscarını almasındansa bu filmin en iyi film oscarı almasını yeğlerim
    delaye
    delaye

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Karma felsefesini yerden yere vuran bir film bence, iyilik yapan her zaman iyilik bulmuyormuş dedirtiyor. farklı hayatların kesiştiği, ırkçılığı gayet güzel de işleyen bir film yalnız ben oscarlık bir oyunculuk göremedim ya neyse...
    theyurdal
    theyurdal

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    filimin tam duygusunu alamadım galiba bana iyi gelmedi ama bu yoruma aldanıp izlememezlik yapmayın derim
    ozkanturan
    ozkanturan

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmin 30-34. dk ları arasında işlenen ''sevginin bir insanı nasıl güdüsel olarak koruduğu''en güzel böyle anlatılabilirdi..Ve sonra 2. cd de silahtan çıkan kurşun sonucunda küçük kızın babasına ''işe yarıyormuş baba'' demesi..Gzçyaşlarımı tutamadım.Gerçkten mükemmel bir filmdi.10 üzerinden 10.
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Oscar alacak bir film değildi. Bin kere de söylerim Oscar alacak bir film değildi. Yazık Oscar a ki Al Pacino dan, Robert de Niro dan çıkıp böyle oyunculara veriliyor ve böyle filmlere. Tamamen bir Amerikan reklamı yapılmış. Zencilere iyilik ha. Amerkalılar yıllarca adam yerine koymadığınız zencilere şimdi mi adam muamelesi yapıyorsunuz. Tüm nefretimle kınıyorum bu filmi.
    careem
    careem

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Oscar'ı kesinlikle hak etmeyen bir film. Zannedersem bu filme oscar'ı verenler ne yapacaklarını bilmeden(aceleyle) vermişlerdir. Bunun dışında filmde cidden bir şey yok. İlk izlediğinizde beğenmiş olabilirsiniz; fakat 2. izleyişinizde filmin ne kadar boş olduğunu göreceksiniz. Dediğim gibi bomboş bir film. 5/10
    widmark-2
    widmark-2

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bomboş bir film oscarı nasıl anladığını 1 yıl geçmesine rağmen anlayamadım
    rebellion1977
    rebellion1977

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin oscar almasına neden hayret edildi hala anlayabilmiş değilim
    çok içten çok doğal ve bir çok amerikan filmine kıyasla daha az taraflı bir film
    Suleyman Dogru
    Suleyman Dogru

16 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Neden var olduklarına asla anlam veremediğim onlarca karakter ve berbat gelişimleri... Ucuz denk gelişler ve havada kalan bir çok şeye, Sandra Bullock'un bir diğer uzaydan inme göz kanatan performansı da eklenince filmi güzel müzikleri de kurtaramamış. Ele alınan (?) konuların çerçevesi ve oyuncu seçimleri, Oscar'ın basit algoritmasını çözdüğü için, ödül almasına hiç şaşırmamak gerek. Brokekback Mountain gibi bir başyapıt yerine bu filme verilen ödül de tamamen filmde anlatılan olayların, günümüzde pozitif ayrımcılık olarak evrilmesiyle, farkında olmadan var edilen bir başka ırkçılık türü...
    paranoias
    paranoias

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    kesişen sade hayatlar ancak bu kadar hoş bir dramatizmle anlatılabilir , bu tarz film severler için kesinlikle izlenilmesi gereken arşivlik bir yapım
    zfrnsl
    zfrnsl

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Filmde en etkileyici sahne cocugun vuruldugu sandıgımız sahneydı.Genel olarak akıcı bır fılm ve nerede biryere baglanıcak konu dıyosunuz ama izlenebilir bir film..
    johnny-lee
    johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    iyiydi ama oscar alıcak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ben vasat bi filmdi
    hudup
    hudup

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi niye bu kadar beğendiniz anlamadım son derce vasat bir film 4/10 en fazla saygılar
    darkness1985---
    darkness1985---

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Anlatımı kuvvetli,kurgusu olağanüstü bir film ama oscarlık mı derseniz pek emin değilim...
    hamtek
    hamtek

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    iyi bir kurgu fakat aşırı tesadüflerle dolu bir film. bu kadar tesadüfü bi filmde görünce türk filmlerine haksızlık yaptığımızı düşünüyorum. Bir kez daha anlaşıldıki oscar almak için en iyi filmi yapmak yetmiyo başka bişeylerde gerekiyo bunun yanında. O ne mi? Bu da ayrı bi tartışma konusu zaten:) herkese iyi seyirler:)