Çarpışma
4,3

gkslgkts87
gkslgkts87

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle güzel bir film.bu konuyu işleyen en iyi film bence.müzikleri de çok güzel.çok etkili sahneleri var.izleyin hem de 2-3 defa...
cuneytkaplan
cuneytkaplan

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok yavaş film, yorumlarıda önceden okudum, oskar almış takdir edeyim diye her sahneyi dikkatle izliyorum ama nerdeyse çatlıyorduk,
insan sıradışı bişey bekliyor dumura falan uğruycam zannediyor ,film bittiğinde arabadaki kadının kurtarılması sahnesini takdir ediyorsunuz
bide"ha senarist her milletten insanı tesadüflerle bir araya getirmiş" diyosunuz ,yani; iyi , izleyin ama abartılacak film değil, oskar ne demekse
faikcalis
faikcalis

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Baba ve küçük kızın diyalogları güsel, hele kızın babasını korumak için önüne geçtiği sahne mükemeldi, filmi bütün olarak ele aldığımız çok iyi olmasada, izleyenleri etkileyebilecek bir iki sahnesi var.puanım 7/10
berrinn
berrinn

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
çakışan hayatlarda güzel bi kurgu ve senaryo yaratmışlar evet;ama filmi nereye çeksek hep aynı tema:amerikan ırkçılığı..

bi de sandra bullock 3 sahnede ya var ya yok..adının en başta geçmesi yanlış.7/10
flagellum
flagellum

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bir hikaye bu kadar iyi anlatılır düşük maliyetle bu kadar büyük dev bir film çıkar ortaya ..filmde bir çok mesaj var bence en önemlisi kötü şeyler yapan dolayısıylada kötü görünen insanların aslında bir taraflarının hep iyi olduğu ,sadece içinde bulundakları şartlar gereği bazı şeyleri istemeden yaptıkları mesela;zenci yönetmenin karısına ırkçı sebeplerden ötürü tacizde bulunan ama akabinde onun hayatını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atan polis ...alt sınıf olarak gördüğü insanları aşağılayan azarlayan öfke saçan kadının daha sonra hizmetçisine benim tek dostum sensin demesi...dediğim gibi filmi izleyin bir kaç defa izleyin hatta ve bu filme benzeyen bir film daha öneriyorum o da Magnolia .
uteru
uteru