3,7
Tabanca hakkında görüşlerin ?
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel film.
14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Senaryo müthiş. Oyunculuk müthiş. Hikaye muazaam. Oturun izleyin insan kendini sorgulamaya başlıyor.
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu film herkesin anlyacağı bir film değil,50 defa da seyretseniz anlamayabilirsiniz.Çok güçlü bir hafızanız ve arka arkaya hamle tahmin edebilme yetiniz olmalı.Yönetmen bize bir satranç oyunu çekmiş.Piyonlar,vezirler,şahlar.İzleyicinin sürekli unutabileceğini düşünerek aynı sözleri defalarca tekrarlamış.Hatta bazen şöyle düşünüyorsunuz - Bu sözü yine niye yazdılar ekrana.Çünkü yönetmen sizi uyarmak ihtiyacı hissediyor ,dalıp gideceğinizi biliyor.Hatırlatıyor.Tabi anlayana.Filmi ilk defa izleyeceklere'Usual suspects' ve 'İdentity' filmlerini öneririm bu filmden önce ki daha fazla beyin jimnastiği yapabilin.Oyunculuklara hiç girmeyeceğim.söylenecek söz yok
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izlememdeki en büyük sebep 1.yönetmeni 2.jason statham 3.de filmin ismi...ben yine zeki ve aksiyonlu sürükleyici bi film izliycem diye heyecanlanmıştım.daha başlarında sıkıldığım ismi tabanca olmasına rağmen jasonun hiç ateş etmediği aksiyonu olmayan çooook sıkıcı bi filmdi.bu filmi anlayamıyosunuz diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum bir kez zar zor filmi izledim ikinci izlememe hiç gerek yok çünkü film bişey vaad etmiyor sıkıldığım filmide tekrar asla izlemem akıl oyunları ve zeki anlatımlı çok güzel başka filmler var bence yönetmen ve jasonda bu filmi hiç beğenmemişlerdir.ayrıca guy ritchie de yapımcısıyla ayrıldığı zaman çekmiş bu filmi yoksa snatch kadar sıkı bi film olurdu ama maddi açıdan alelacele yapılmış çooook kötü en kötü jason statham filmi cranktaki rolünü yakıştırmasamda crank daha güzel ve başı sonu belli bi film
1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı boş zamanlarda izlenebilecek çerezlik film 10/5
14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Başyapıt olmaya aday! Bütün replikleri yaz odana as! o kadar özenle seçilmiş.Ama anlamak ve sonuna kadar izlemek her babayiğidin harcı değil.
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şimşek,gürültü,mağrur ve aptal dörtgeninde gidip gelen devasa durağan aksiyon filmi.güzel,güzel olduğu kadar da küstah.filmin başında ve sonunda; filmde emeği geçenlerin adlarının,sıfatlarının bulunmadığı mütevazi film ! sonuç olarak; film!!!
28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi izlerken "Şimdi bağlantı kuracağım" diyerek sonunu getirdim. Ama zaten bağlantı için de sonunu beklemem gerekiyormuş. Aynı şeyi "Snatch"te de yaşamıştım. Kafa karıştırıcı, yakaladım derken kaçan ayrıntılar ve Jason Statham'ın göz dolduran oyunculuğu. Bu filmi sakinde izlemek gerek.
6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmin gerçekten ilginç ve bir o kadar da güzel. Ben beğendim. Atmosferi ve oyuncuları da gözüme hiç batmadı. Tavsiye edebilirim.

Bu arada young_kral, santrançta 32 değil, 64 kare vardır.
18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aslında yönetmen değişik birşey yapmaya çalışmış ve sonunda anlatılan hikayeyi elle tutulur biryere bağlamamış. bu yüzdende anlamsız görünen bir hali var. ama filmdeki olaylar ve diyaloglara yoğunlaşırsak güzel bir film.

Filmde gelel olarak bir oyundan bahsedilmiş , herkesin birbirini arkasından vurmaya çalıştığı ve galip gelmeye çalıştığı bi oyun.Ancak finalde kazanan ve kaybeden çok muğlak olduğu için finali olmayan tuhaf bir hikaye çıkmış ki eğer hikaye anlatıyorsanız bir finali olmak durumunda..:)

seyretmeden geri durmayın derim..

=spoiler=

filmin sonunda çıkan doktorlar sürekli ego dan bahsediyor. sanki film ego üzerine kurulu ve aradığımız düşman içimizdeki ego gibi birşey çıkıyor ortaya. Bu doğrultuda ben tekrar izleyerek anlamaya çalışmak niyetindeyim.
10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar valla hic bisey anlamdım ya .az insaf ne olur bırı neyın ne oldugunu ozele yazıversın delırecem.coklu kısılıkmı nedır.delı oldum gecenın bu vakti?
9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bu film herkesin anlayacağı bir film değilmiş. En iyi anlanılabilen kişi , en iyi anlatandır. Bu filmde yönetmen karar verememiş bence, anlatsam mı anlatmasam mı? Bence insanların bu filmi anlamasını zorlaştırayım da gıcıklık olsun diye yaptığı bir film. Jason Statam olmasa zaten kaldır at!!! 6/10
sinema
1 ziyaretçi
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Eğer bu filmi anlamadıysanız bir daha bir daha izlemekten çekinmeyin. İlk seferde anlaşılmaması çok normal; ama üçüncü izlemeden sonra anlamadıysanız bir daha böyle filmleri izleyip altına yorum falan yazmayın....

Mükemmel bir film, müthiş bir yönetmenlik, müthiş oyunculuklar,ve de müthiş bir senaryo; tüm bildiklerinizi alt üst edip her şeyi yeni baştan öğrenme gereksinimi duymanıza neden olabilecek türden bir yapım. "Ayırıcı" türde bir film.

Bu arada (bu film için değil herhangi bir)film hikayeyi net olarak bir yere bağlamak zorunda da değildir...
12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu adam işi biliyor...guy ritchieden soz ediyorum
16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir film seyrettim 15 dakkada bir birakayim ya amma sacma diye ama her 15 dakkadan sonra bir heyecan firtinasi,müthis anlasilmaz ama bi okdarda seyredilir bir film:)