Hüseyin U.
1 değerlendirme
26 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Binden fazla film seyretmişimdir. Bu film bende top 10'dadır. Bazı yorumları okudum elim ayağım titredi. Arkadaş başrol oyuncusuna bakınca komedi-aksiyon beklentisiyle izliyor. İki yumruk bir kaç uçan tekme görme hevesiyle falan açıyor filmi heralde :D. Müzikte de hani bazıları Demet Akalın veya Serdar Ortaç dinler ya bazıları da senfoni açıp viski yudumlar. heh siz o beğenmeyenler Demet Akalın dinleyenlerdensiniz. Ya da şu arabesk rap dinleyenlerdensiniz. Hele bir yorumda gözüm karardı ki adam müzikler kötüydü demiş. Ulan sen o çalan parçaya kötü diyebilecek kadar adam mısın? Bak yine sinirlendim. Neyse. Herkesin sevdiği bir-iki film türü olabilir bunu anlarım. Film bana hitap etmiyordu dersen yine anlarım. Ama sen kalkıp 0 Iq seviyenle filme kötü dersen hatta puan vermeye kalkarsan işte o zaman sinirlenirim. Bence ekşi sözlük tarzı sadece belirli kişiler üye olup yorum atabilmelidir. Yaş sınırı falan filan bişiler getirin. Bu gerizekalıların gerizekalı yorumlarını okumak zorunda kalmayalım. Ayrıca film nasıl acaba diye merak eden gitsin ekşiden oksun burdakilerin seviyesi aşırı düşük. Saygılarımla
film harika. kesinlikle bu puanı haketmiyor. izlediğim en ilginç temalı film diyebilirim. 2 defa izlemek daha mantıklı. ama tekrar tekrar izlenesi bi film. hikaye de iyi kurgu da verdiği mesaj da ;) bi film de olması gereken her şey var bence
öncelikle ben bir guy hayranı olarak konuşmak istiyorum.madonna ile yaptıkları o iğrenç adada geçen filmden sonra kaç yıldır guy'ın özüne dönmesini sabırsızlıkla bekliyodum.ve sonunda işte revolver'le geri dönüş yaptı.hayranlarına izlerken güzel vakit geçirtçeğine eminim.fakat biyerlerde okuduğuma göre abd'de otoriteler filmi yerden yere vurmuş; oysaki fragmanı izlediğimde çok etkilendim ve heyecanlandım .oyuncu kadrosu sağlam ama dağada sağlam olabilirmiş.neyse izlemek için gün sayıyorum.
cekimler 10 numara yapılmıs konu da güzel,bana biraz lucky number slevin i hatırlattı.ama kesinlikle gidilmesi ve izlenmesi gereken bir film.jason statam yine ortalıgın tozunu attırmıs.
Guy Ritchienin kendini aşmış diyebileceğim bir filmi. Revolverı daha önce görülmemiş bir anlatım şekliyle karşımıza sunuyor Filmi neye göre eleştiriyorlar bilmiyorum ama herşeyi cevapsız olarak bırakmasına yorumluyorum bunu. Cevabı bildiğiniz bir film çekmemelisiniz , cevabı herkesin bildiği bir filmi asla çekmemelisiniz. Sözlerle , göndermelerle ve anlatımla gerçekten müthiş bir film. 9/10
ya film süper başladı ama ortasından itibaren uçmaya başladı ve sonunda kesinlikle toparlayamadı bence.şahsen ben sonundan hiçbişi anlayamadım.anlayanlar anlatabilrmi?
Tabanca,Hayatı değiştirebileceğimizi anlatıyor.Arabanın çarptıgı andan beri geriye sarıyor ve çarpmadan önce arabadan kurtulabileceğimizi savunuyor.tecrübeler kötü geçmişimizi siler.Guy Ritchie kafa karıştırmaya bayılıyor.Jason da Her role giriyor:D
10 üstünden 9 puanı rahatlıkla hakedecek,sinemadan anlayan,içinde herşeyi barındıran bir film.Sinemayla ilgili herkesin izlemesi gerekiyor.kurgu,kamera,ses,müzik mükemmele yakın.
ben bi filme başladım mı bitirmeden bırakmam...ne kadar kötü olursa olsun..ama bu filme dayanamadım.çok sıkıcı.çok kötü bi filmdi.izlemeyen arkadaşlar izlemeyin emin olun bişey kaybetmezsiniz hatta kazanırsınız..
bı guzel fılm demek vardır bıde fılım gıbı fılm... ıste bu fılm gıbı fılm...hayatta sans yoktur sans ınsanın kendısıdır...bunu bu fılmde farketceksınız
Guy Ritchienin en kötü filmi hatta belki son yılların en kötü filmi izleyiciyi tamamen aptal yerine koymak isterken kendisini aptal eden bir film. Bir filmde bu kadar felsefeyi Nietsche bile kullanmazdı eminim.