4,3
Kill Bill: Volume 2 hakkında görüşlerin ?
9 Mart 2004 tarihinde eklendi
filmin vizyona 23 nisanda gireceği yazılı.acaba kesin mi bu tarih?ilk filmdeki gibi olmasın-ertelerler fakan-umarım böle bir şey olmaz.kesin olduğunu bileniz varsa yazsın.23 nisansa herkese sabır diyorum.
ayrıca bence filmi korsan cd de izlemeyin.en azından ilk izlediğiniz yer sinema olsun...
26 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Gel artık...........
4 Ocak 2004 tarihinde eklendi
volume 1'i hayranlıkla izledik ikincisi için sabırsızlanıyorum. umarım ilk film gibi ertelenip tüm dünyadan sonra izlemeyiz. uma thurmanın hazırladığı kara listeye bakılırsa ikinci film çok daha heyecanlı geçecek.
30 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Kill Bill'volume 1i bile bu kadar beklemişken ikincisini ne kadar bekleyeceğimizi düşündükçe dağıtımcıları nasiplendiriyorum bildiğim en ağır ithamlarla. Belli bi kesim illa ki korsanını divX'ini falan almayıp beklemiştir vizyon tarihini eminim. Ama dağıtımcılar bilmeli ki bu belli kesim sinemaya çekebilecekleri insanların içinde en fazla %20 yi oluşturur. Bu da kendi gelirlerini baltalamaları demek olur. Neyse onların gelirleri çok da umrumuzda değil zaten. Sorun şu ki; ,kesin sizinde başınıza gelmiştir, bi arkadaşınız korsanını izler ve size anlatmaya çalışır hatta izlemeyip beklediğiniz için salak gözüyle bakar. neyse bilenler anladı ne demek istediğimi. Bu salak duruma düştükçe daha bi uyuz olursunuz hem o arkadaşınıza hem dağıtımcıya. Tek diyebileceğiniz Allah Belanızı Versin olur kalır. Bi daa da onlarla ayak masajı hakkında konuşmazsınız. Bu arada ilk mesaj yazan benim ne küsel.