Kill Bill: Volume 2
4,3

mehtap6
mehtap6

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
evet bende herkes gibi ilk film icin yeterince yorum yaptım mutlaka ikiside izlenmeli,ayrıca zaten film ilk başta tek film olarak cekilmiş ama uzun oldugu için ikiye bölünmüş.herşeyiyle süperr
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
volume 1’le bir bütün olduğu için ondan farklı bir yorum yapılamaz :) tam da hak edilen bir son. gerçekten tüm ekip çok iyi iş çıkarmış.
potasyum
potasyum

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Görsel şölenin devamı,ilki kadar atraksiyonlu değil ama birinci filmde aklımızada kalan soru işaretlerine cevap veriliyor.Herbakımdan dört dörtlük görsel şölen.
Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kill Bill: Volume 1 e yaptığım yorum bunun içinde geçerli. harika bir devam filmi.
gordeslideniro
gordeslideniro

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir devam filmi.
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu filmde Uma Thurman apla resmen acıların kadını olmuş. Bu kadar da acı çektirilmez bi insana ya. Eski türk filmleri bile bu filmin yanında insaflı kalır:)
skull-dex-skull
skull-dex-skull

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence birinci filmi daha iyiydi.yani demek istediğim kanlı sahneler fazlaydı ve de bu benim tarzıma uyuyo...
atakanozruh
atakanozruh

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Birinci filmin kalitesini koruyor. İki film de birbirinden süper. İlk filmin ardından hemen bunu da izleyin. 9/10
sadıka
sadıka

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Kıll Bıll işte tambir tarantino baş yapıtı hem birincisi hemde ikincisi çok güzel izelnmeyi hak ediyor kaçırmayın derim ben izleyemeyeceğimde.
cndybuse
cndybuse

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
etkileyici bulduğum nadir filmlerden biri.güçlü,akıllı,zeki ve hırslı bir kadının elinden ne kurtulabilirki.senaryo ve oyuncular harikaydı....
keiraknightley-2
keiraknightley-2

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hakkaten zekice ama bicok sahnede hata var. bu kadar hatayı nası becermisler hala anlamıyorum. once 1 i dvdde isleyip ardından bunu isleyince gercek bi butun gibi oluyo... benim tsvsiyem bberaber islenmesi. cunku iki film arası baglantı kopmuyo....
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tarantıno hakıkaten tazını farkını bellı edıor kamera acıları kurgu oyuncu secımı ıle onun sectıgı yer werdıgı oyuncular ondan sonra alıp basını gıdıor kıll bıll serısıde farklı kult fılımler ıcınde yerını almıs gusel bır serı bence basarılıda
Selcuk Genc
Selcuk Genc

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hiç bir intikam filmi bu kadar etkileyici olmadı benim için. Uma thurman sınırlarını zorluyor ve neler yapabilceğini gösteriyor bizlere.Harikalar yaratmış gerçekten..Uma thurman için kaftan biçilmiş bir rol Kill Bill volume 1 intikam öyküsünü daha fim başlar başlamaz bizleride içine katarak yaşatıyor volume 2 de ise geçmişteki yaşananlara geri dönüşleriyle bizi o inanılmaz finale yaklaştırıyor.Quinten Tarantino nun pulp fiction dan sonraki en iyi işi olmuş görsellik ve bunun eşliğinde birbirinden güzel müzikleri filmde ön plana çıkan diğer şeyler .Seyretmeyen kalmamıştır sanırım.Seyretmeyenlere sözüm yinede , kaçırmayınnn...
gundogdukaan
gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Seyrederken kendimden geçtim. Harika.
mc-ares
mc-ares

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Volume 2 ilkine göre daha iyiydi bence. İlk bölümdeki bazı belirsizlikler bu bölümde açıklığa kavuşmuş.

Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri daha sizlerle :) :)