4,3
Kill Bill: Volume 2 hakkında görüşlerin ?
1 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Film çok güzel, diyeceğim yok; olamaz... Asıl merak ettiğim, geçenlerde burada anket vardı: En Sevdiğiniz 'Kill Bill' karakteri kimdir? diye. Herkes vardı ama benim favorim VERNITA GREEN yoktu! Tuhaf...Defalarca izlenebilecek bi film. Umarım DVD’si çabuk çıkar.
31 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Filmden kalite akıyor. vol 1 e göre bence bi tık daha üstte bir film çünkü hem olaylar çözülüyor Bill karakterini daha fazla görüyoruz hem de ilkindeki kadar aşırı abartılı diyebileceğim sahne yok spoiler: mezardan çıkma dışında :)
Uma Thurman film boyunca çok güzel olarak lanse ediliyor bence hiç alakası yok ama olsun oyunculuğu çok güzel :) Bir de şunu söylemek istiyorum o dialoglar ne abi sen nasıl yazıyorsun bunları tartışmasız Tarantino bu konuda işini en iyi yapan yönetmen.
3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
özellikle aksiyon filmlerinden pek hoşlanmayan biri olarak bu filme önyargıyla yaklaşmamanızı tavsiye ederim...
27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Kill Bill Volume 1 ve 2
İkiside 1 numara benim için.
10/10

Volume 2 için söyleyeceklerim ise, Volume 2 'nin sonu harikaydı. Gelinimiz Bill'in kalbini patlatıyor. Ve hemen ölmüyor. Ben bu sahnede kalp patlama oldugunu anlamadım. Bill'i affetti sandım. öldürmedi sandım. Sevindim falan. Sonra birden adam ayaga kalktı ve öldü. Şok oldum. Ağladım. Süper bir sondu. Harbi iyiydi.

Kill Volume 2 Uncut version ne zaman çıkacak acaba merak ediyorum.
27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ilk kadar heyacanlı meraklı bir şekilde izlemedim filmde taratinodan bir iz bulamadım sanırım filmi bölmeyecekti o yüzden ilk ki kadar beğenmedim ne yalan söyliyim ilki arşivlik yap ikincisi berbat olsun ne olucak şimdi
28 Nisan 2004 tarihinde eklendi
MÜKEMMMMMMEEEELLLLL
A FİLM BY QUENTİN TARANTİNO

BAŞKA SÖZE NE HACET
3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Quentin Tarantino ustanın elinden çıkmış bi baş yapıt.ne denilebilir ki tek kelimeyle harika 10/10..
12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
iki filmide çok beğendim ben oscar konusunda hakkının yendiğini düşünüyorum... sıradışı süper bi film izlemeyenlere şiddetle tavsiye edirim.
26 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Gel artık...........
31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Tarantino bir izleyicinin sinemaya gidip bir filmi neden izlediğini çok iyi biliyor ve kesinlikle insan doğasından anlıyor!Bu film nerdeyse her duyumuza,duygumuza hitap ediyor!Her beklentimizi karşılıyor!Eğer bu filme girip de "Neydi lan bu?" deme gafletini göstermiş vatandaşlar varsa bilin ki hiçbir şey anlamıyormuş o filmden...Tek kelimeyle harika!Bu filmi izlemeyen ya da izlememekte inat eden var mıdır bilmiyorum ama hayatlarının hatalarını yapıyorlardır herhalde!Korsan morsan sakın ola almayın;DVDsine verilen para helel paradır;kesinlikle pişman olmazsınız.
24 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmeldi. Son sahnede gelinin bill'le konuşmaları, oturarak birkaç nefis hareketten sonra Bill'in 5 harekette ölüm yolculuğunun başlaması ve uma'ya hazır mıyım diye sorması da ayrı bir şıklıktı... yani nefisti. en sevdiğim birkaç filmden oldu. tarantino büyüksün....
29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Seyrederken kendimden geçtim. Harika.
29 Nisan 2004 tarihinde eklendi
kill bill çok etkileyici bir film. filme bakıldığında iki ayrı film gibi değilde tek bir film olarak değerlendirmek daha doğru olur.uzak doğu felsefesine bende tarantino gibi hayranım dialoglarda çok derin bir felesefe bulabilirsiniz. birini izlemeyipte sadece vol ikye gidipte beğenen insanlar var çevremde.önemli bir film olarak değerlendiriyorum
10 Mart 2006 tarihinde eklendi
ilkfilmden daha başarılı bir film.bill in bu filmde daha fazla görülmesi de iyi olmuş.sadece sonunda bill in ölümüne neden olan hareketler pek inandırıcı değil ama böyle bir filmde böyle bir ayrıntıya takılmak ta haksızlık olur.dediğim gibi ilk filmden çok daha güzel bir film.mutlaka izlenmeli.
14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar iyi bir devam filmi demiş ama devam filmi demek tam olarak karşılığı değil...Tarantino'nun flashback ustalığıyla film baştan sona müthişti bence...En az ilk film kadar güzel...