4,3
Kill Bill: Volume 2 hakkında görüşlerin ?
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kill bill 1 için yaptığım yorumun aynısı bunun içinde geçerrli,fakat bir sürprize çok sevindim açıkçası.daryl hannah, bu muhteşem oyuncuyu tekrar karşımıza çıkarttığı ve o zekice dövüş sahnesini tasarlayıp bize aktardığı için tarantino ustaya büyük teşekkür.
tarantino usta her şey için teşekkürler.sen bir numarasın!dahi adam!
13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tarantino filmlerinin en muhteşemi!
21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
vincevega kardeş ERin izlemediğim tek bölümü süpermiş anladığım kadarıyla.Eğer tekrarı olursa 1daha tekrar haber verirmisin bu sayfada.saol.
bu arada bu filme ne desek boş harbiden.Beğensemde beğenmesemde (ki acayip beğendim ben)birileri bişeyler yapıyo ve süper yapıyo.
21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
serinin sonu için izlemek lazım...
sinema
1 ziyaretçi
11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
şüphesiz tarantino dünyanın en iyi yönetmeni fılmmi merakla bekliyorum
7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Volume 2 ilkine göre daha iyiydi bence. İlk bölümdeki bazı belirsizlikler bu bölümde açıklığa kavuşmuş.

Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri daha sizlerle :) :)
16 Nisan 2004 tarihinde eklendi
ilki son yıllarda seyrettiğim en enteresan filmdi ikincisini merakla bekliyorum
bazıları berbat diyo onlar bence sinemanın S sinden anlamıyo boşuna yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo ve sine puanı düşürüyo yazzık sana marladurden
27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
uma thurman aşık olası geliyor insanın
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilki mükemmel olan bir film bu kadar abartılabilirdi yine teşekkürler Quentin Tarantino
9 Mart 2004 tarihinde eklendi
filmin vizyona 23 nisanda gireceği yazılı.acaba kesin mi bu tarih?ilk filmdeki gibi olmasın-ertelerler fakan-umarım böle bir şey olmaz.kesin olduğunu bileniz varsa yazsın.23 nisansa herkese sabır diyorum.
ayrıca bence filmi korsan cd de izlemeyin.en azından ilk izlediğiniz yer sinema olsun...
11 Mart 2005 tarihinde eklendi
muhteşem bir başyapıt...yıllar sonra torunlarımıza ’biz bu filmi sinemada izlemiştik’ deyip göğüs kabartacağız.orası kesin...herkes izlesin...
28 Ocak 2021 tarihinde eklendi
İlk önce Tarantino yu tanımayanlar ve bütün filmlerini izlememişler olanlar yorum yazmasın çünkü çok saçma oluyor. John Wick abimizin film serisi bu filmin çakması gibi duruyor. Filmin her saniyesi güzel ve eğlenceli. Diyaloklar, olay kurgusu, klişeler ve gizemler hepsi birbirinden mükemmeldi. Uma ablamız çok iyiydi ama David Carradine ( Bill ) hayran olunacak bir rol oynadı. Bence en son sahnede ki ölüm yürüyüşü gelmiş geçmiş en iyi ölüm yürüyüşlerinden biriydi. Bu film üzerinde söylenecek o kadar şey var ki, kelimeler yetmez. O yüzden izleyip tadını çıkarın.
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
kıyım kaldığı yerden devam ediyor.üçüncü filme 10 yıl kaldı arkadaşlar...
3 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
buzz lightyear ' a,
bahsettiğin müzik. iyi kötü çirkin deki üçlü düello sahnesinin müziği olan "trio"
kill bill in sountrackinde var mı bilemiyorum ama iyi kötü çirkin in sountrackinde var.
31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
başyapıt, kesinlikle kült olur