kill bill 1 için yaptığım yorumun aynısı bunun içinde geçerrli,fakat bir sürprize çok sevindim açıkçası.daryl hannah, bu muhteşem oyuncuyu tekrar karşımıza çıkarttığı ve o zekice dövüş sahnesini tasarlayıp bize aktardığı için tarantino ustaya büyük teşekkür. tarantino usta her şey için teşekkürler.sen bir numarasın!dahi adam!
vincevega kardeş ERin izlemediğim tek bölümü süpermiş anladığım kadarıyla.Eğer tekrarı olursa 1daha tekrar haber verirmisin bu sayfada.saol. bu arada bu filme ne desek boş harbiden.Beğensemde beğenmesemde (ki acayip beğendim ben)birileri bişeyler yapıyo ve süper yapıyo.
ilki son yıllarda seyrettiğim en enteresan filmdi ikincisini merakla bekliyorum bazıları berbat diyo onlar bence sinemanın S sinden anlamıyo boşuna yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo ve sine puanı düşürüyo yazzık sana marladurden
filmin vizyona 23 nisanda gireceği yazılı.acaba kesin mi bu tarih?ilk filmdeki gibi olmasın-ertelerler fakan-umarım böle bir şey olmaz.kesin olduğunu bileniz varsa yazsın.23 nisansa herkese sabır diyorum. ayrıca bence filmi korsan cd de izlemeyin.en azından ilk izlediğiniz yer sinema olsun...
İlk önce Tarantino yu tanımayanlar ve bütün filmlerini izlememişler olanlar yorum yazmasın çünkü çok saçma oluyor. John Wick abimizin film serisi bu filmin çakması gibi duruyor. Filmin her saniyesi güzel ve eğlenceli. Diyaloklar, olay kurgusu, klişeler ve gizemler hepsi birbirinden mükemmeldi. Uma ablamız çok iyiydi ama David Carradine ( Bill ) hayran olunacak bir rol oynadı. Bence en son sahnede ki ölüm yürüyüşü gelmiş geçmiş en iyi ölüm yürüyüşlerinden biriydi. Bu film üzerinde söylenecek o kadar şey var ki, kelimeler yetmez. O yüzden izleyip tadını çıkarın.
buzz lightyear ' a, bahsettiğin müzik. iyi kötü çirkin deki üçlü düello sahnesinin müziği olan "trio" kill bill in sountrackinde var mı bilemiyorum ama iyi kötü çirkin in sountrackinde var.