Adı ve afişi itibariyle iki bacının komedi unsurları ile çatışmalarının anlatılacağı bir film olduğunu anlıyorsunuz; bu bakımdan tereddüte neden olsa da aslında beklediğimden daha iyi bir film çıktı. Hikayesi, işlenişi ve oyuncu performansları ile oldukça samimi ve sıcak bir film. Diaz rolüne çok iyi yakışmış ve hakkını da vermiş; Shirley MacLaine ise gerçekten usta bir oyuncu anneanne rolüne çok iyi uyum sağlamış. Hoşça vakit geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan.
Cameron Diaz Charlienin Meleklerinde oynama gafletine düştükten sonra bu filmde oynayarak usta oyuncu olduğunu tekrar kanıtlamıştır.Harika bir performans filmde tek başına oynamış denebilir.
bu filmi ilk izlediğimde çok beğenmemiştim , ama tekrar izlediğimde daha çok sevdim, çünkü ilk izlediğinizde tüm ayrıntıları yakalayamıyosunuz. cameron diaz biraz soğuk geldi bana. ama filmin geneline bakarsak , film güzel ve anlamlı özellikle ordaki şiire ve en sondaki şarkıya bayıldım . bence izlenmesi gereken bi filmm
sinemada birşey bulamayınca en azından tanıdık simaları izleyelim diye gitmiştik.iyi,hoştu ama pek de bir iz bırakmadı.şaheser değil,iyi değil,vasat değil.garip bir film işte.sadece insanlar tanıdıktı.o kadar...
Aile,sevgi,iletişim gibi kavramların altının çizildiği ortalama bir film.Yer yer duygusal sahneleri var.İnsanları yargılamak yerine onlara yakınlık gösterdiğinizde ve şans verdiğinizde değişebeileceklerini gösteriyor. Anlaşamadığı kız kardeşleri olanlar için ideal seçim olabilir:)Bu filme çok kötü diyenlere ’’Elizabethtown’’ ı izleyın ve kötü film nasıl olur görün derim.
bu kadar kötü amerikan filmi izlemedim son zamanlarda bu kadar saçma sapan bi film ve uzun o kadar sıkıcıki yani lütfen bu filmi izleyip zamanınızı harcamayın bu kadar kötü olamazzz cameron diazzda kurtaramamış hiç bi işe yaramaz 1/10 keşke daha düşük puan olsaydı :(((