Yerinde Olsam
    3,4
    Yerinde Olsam hakkında görüşlerin ?

buffoon90
    buffoon90

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    çok güzeldi gerçekten.Cameron süper oynamış filmdeki şiirlerde çok iyiydi,,tavsiye edilir
    kirsa
    kirsa

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    film çok süper değildi ama idare ederdi yani izlenebilir ama o filmin sonundaki şiir çok güzeldi bayıldımm yaa o şiire
    meekcan
    meekcan

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    süresinin biraz uzun olmasına rağmen bence fena değildi.zamanınız varsa izleyin.
    dolunay1903
    dolunay1903

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Şiir dışında pek artısı olmayan süreside çok uzun olduğu için zaman zaman sıkıcılık boyutlarına ulaşan bir filmdi..Filmde sağlam bir başrol erkek oyuncu eksikliği hissediliyordu..Belki o zaman biraz daha tempolu bir film olabilirdi.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi oyuncular iyi seçilmişti
    cranberriess23
    cranberriess23

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Angel'in yorumlarina katiliyorum :) ablasinin dugununde okudugu siir gercekden de cok guzeldi,
    Bu bir siir camicsten.
    Senin icin
    Kalbini yanimda tasiyorum seni kalbimde tasiyorum ve hic suphem yok ki nereye gidersem gideyim sende benimle geliyorsun ve bir basima yaptigim herseye aslinda sende benimle yapiyorsun. Kaderden korkmuyorum cunku sen benim kaderimsin tatlim dunyayi istemem cunku guzelim benim dunyam sensin, gercegimsin iste kimsenin bilmedigi derin sirrim iste koklerin koku, goklerin gogu ve hayat denen gokler ve kokler ruhum olabileceginden daha cok buyuyen aklin saklayabileceginden bu yildizlari birbirinden ayri tutan mucize kalbini yanimda tasiyorum ve seni kalbimde tasiyorum
    filmin konusuna gelince cameron diazin performansini begendim oldukca guzel bir basari sergilemis, aman aman supher bir film diyemem, ehh iste izlenmeye deger denilebilir :P
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeden okuduğum sıkıcı yorumlarına kesinlikle katılmıyorum. Benim çok hoşuma gitti film. Ablasının düğününde Cameron Diaz’ın okuduğu şiir aklıma kazındı. 'Kalbini yanımda taşıyorum ve seni kalbimde taşıyorum ve hiç şüphem yok ki nereye gidersem gideyim sende benimle geliyorsun ve bir başıma yaptığım herşeyi aslında sende benimle yapıyorsun. Kaderden korkmuyorum çünkü sen benim kaderimsin..'
    osym-666
    osym-666

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    valla katılıym hiç sevmedim bune sıkıcı bi filmdi yaa
    Ceren S.
    Ceren S.

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Film 'Eh'ti.... Sonunun ne olacağını bile bile bir filmi izlemek baya sıkıcı bişey haliyle..Daha ilk CDden anlaşılıyor.. Klasik bir Amerikan Dram-Komedisi bence..
    Çagla E.
    Çagla E.

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    "kötü bir film gibi başından sonu belli" şeklinde şarkılarla eşlik edilebilecek bir film.. oyuncular başarılı ama gerçek hayattan oldukça uzak seneryo. ama yine de merak edenler izleyebilir
    blueviolet
    blueviolet

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bence de oyunculuklar iyi ama yine de ortalarında sıkılmaya başladım,sonu güzeldi.
    keiraknightley-2
    keiraknightley-2

17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Kesinlke güze bi film. bi çok saçmasapan anne kız vea 2 kızkardes vakaları filmlerinden en dokunaklısı diyebilirim:P konusu çok sıradan olsada dokunusu bi farkıl geldi banaa sevdim yani 10/7
    akturkan
    akturkan

26 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Dört dört lük olmasada değindi konu ve benzerlerinden çok farklı olması ve filmin işlenişi gerçekten iyidi.
    İki kardeş arasındaki çekişmeler ve diyaloklar çok güzel anlatılmış.Gayet başarılı bir film
    The-Erinch
    The-Erinch

6 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    'kalbimde,kalbini taşıyorum..' zaman zaman agırlassada tempo,tebessümün bol olduğu,yeri geldimi düşündüren,yeri geldimi duygulandıran özellikle sonlara doğru daha bir sürükleyeci ve güzel hal alan bir filmdi..!! başarılı bulsamda,şiddetle tavsiye etmem!takdir sizin,saygılarımla....
    gskaltay
    gskaltay

28 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    cameron diazın oynadığı bir çok film gibi buda güzel bir film olmuş iki kardeşin dramı,aşkları,işleri güzel anlatılmış filmin tek eksisi bir uzun olması yinede seyirlik hoş bir film...10/8