süper girişi, kahramanın gelişimi ve finali herşeyiyle yeni ve heyecanlı bir seri bizi bekliyor.Robert Downey Jr. bu adam oynadığı her rolün hakkını veriyor. Diğer Iron Man filmlerini bende heyecanla bekliyorum...
yani bu ıron man dıger marvel filmlerinden bambaşka bişey yaa tamamen adamın zekasıyla bulduğu bir şeyi bu kadar güzel bir şekilde anlatabilirdi baştaki sahnelerin görsel efekti mükemmeldi sakın dvd sini alırım izlerim nolcak demeyin gidin sinemada izleyin paranıza yazık olmaz emin olun!
bence cok güzel bir marvel yapımı film olmus gercekten zamanın nasuıl gectigini anlıyamıyorsunuz.Teknolojik olarak baya para harcanmıs belli.Devamı gelecek bence.Pişman olmazsınız.
bence super bi film olmuş.özellikle robert downey jr. cok ii bir performans sergilemiş.ilkin biraz kuşkum vardı ama beni haksız cıkardı.görsel efekt olarak mükemmel.özellikle kıyafeti ile uçma sahnesi süperdi.filmin sonunda devamı geleceğini tahmın edıyorum.umarım gelir.kesinlikle izleyin.
Film bir çizgi roman tarzından uzaktaydı.Klasik amerikan action filmi tarzı çekilmiş.Bir transformer yada örümcek adamdan aldığınız tadı alamıyorsunuz.Başrol oyuncusunda ise kahraman tipi ve karakteri sıfır.Karizma yok.Genelde çizgi romanlardan esinlenme filmlerinde yapılan espriler bu filmde çok soğuk ve gereksiz uygulanmış.Filmde sürükleyicilik idare eder,kostüm tasarımları iyi.Görsel efektler de tatmin edici.Vakit geçirmelik orta dereceli bir film ancak asla sinemalık değil.Bu filme çizgi roman klasiği seyretmek için seyretmeyin normal bir action filmi gibi izlerseniz beğenirsiniz...
harika dört dörtlük bir uyarlama olmuş.iron man tony stark sanki çizgi romandan fırlamış filme gelmiş gibi.müthişti.iron mani daha fazla görmek çok isterdim.bir dahaki filme diyorum.seneryo,oyunculuklar harika.10 üzerinden 9 verdim bende.