4,3
Iron Man hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Yani yazılan yorumlara bakıyorumda acaba benmi yanlış filim izledim diye bu kadar sıkıcı bir filim izlemedim şimdiye kadar sadece alel acele amerikanın dünyaya askeri bir mesaj vermesi onun dışında izlerken uykunuz gelebilir
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
efektler güzel ama cok düz film bu puanı hak etmiyor 10/7
25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek isteyenler izlesinler.Ne kötü ne de iyi bi film.
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film güzel ama ikincimi bekle diyor resmen tahminimce hulkla birleşerek çekilecektir.
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
görsellik acisindan müthis bir filmmm ! anCAK geri kalan kisimlarinin cok hosuma gittigini sölüyemicemm.... 10/8
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
iron man çok sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir karakter. diğer süper kahramanların aksine bir çok çevreye hitap ediyor. kötü adamların peşine düşen kahraman rolünde olsada gayet sebepli, gerçek amaçları var. her nesilde dikkat çeken gerçekçi bir temele dayanan konusu bence çok önemli. filmden fazlaca görsel efekt beklerken bize bunu gayet tadında sunması çok hoş. çünkü iron manın buna ihtiyacı yok, ki zaten robert downeyi izlemek oldukça keyifli. iron manın yapısına oldukça oturmuş. bir sonraki macerayı bekliyoruz.
17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya bence film daha çok görsel efektler yönünden değerlendirilebilir oyunculuk ve işleyişi ben o kadar beğenmedim ve çok sıradan geldi bana ama beğenen çok kişi war izleyeblrsnz.10/6
2 Mart 2011 tarihinde eklendi
5 6 puan veren arkadaşlar ne bekliyotsunuz daha filmden
1-özgün bir senaryo
2-güzel oyunculuk
3-heyacan ve aksiyon hat safada

bunlardan başka ne bekliyosunuz siz televizyondan fırlamlarınımı bekliyorsunuz

gidip 1950 1980 yapımı filmlere güzel diyip bu tip filmlere kötü diyenleri anlamıyorum.
22 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Robert Downey Jr. zengin ve çapkın adam rolünü iyi beceriyor. Film gayet akıcı ve senaryosu güzel.
10 Şubat 2023 tarihinde eklendi
marvel evrenin ilk filmlerinden bence en iyisi marvel yapımları en iyileri bence ama benim favorim tabiki thor ama ironmanide seviyorum gayet akıcı film olmus imdb si bana düsük geldi 8.2 olabilirmiş sanki
31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok çok iyi.ben 3 kere gittim sinemada.çizgi romanını okuyanlar ya da çizgi filmini izlemiş olanlar filmi beğenir.onun dışında amerikayı övmüşler gibi bir bahane olamaz.zaten stan lee bir amerikalı.film amerika da çekilmiş hatta oyuncular da amerikalı.başka nereyi övüceklerdi ki? kaldı ki çizgi romanında da bu böyle.tony stark çin de esir olur vs vs..hala sinemalarda oynuosa gidin görün beğenirsiniz..tabi bu tarzı seviyorsanız..
13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mükemmeldi.. beklediğimden çok daha harikaydı.. ve iki kere izledim.. robert downey jr.da rolünü harika yapmış.. bu film ilk olduğu için ironmanin nasıl ortaya çıktığı konusu öncelik olmuş tabi ikinci çekilecekmiş zaten belkide çekiliyodur.. ama marvelin diğer çizgi romanlarına çekilen filmlere göre yani spider man, x-men, incredible hulka göre ironman tartışmasız en iisi en harikasıydı..
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim. Vizyon neden bu kadar geç girdi anlayamadım ama çok net konuşacağım. Film beklediğimden daha güzeldi. Yönetmenin tarzı beklentileri veriyor, Jon Favreau özelliklerde görüntü yönetmeni Matthew Libatiqueyu kullanması özellikle uçuş sahnelerindeki yalınlık ve anlaşılabilirlik ile göz alıcı bir noktaya ulaşmış. Transformerstaki o göz yorucu tantana burada asla yok. Başoldeki Robert Downey Jr başta hakkında bazı şüphelerim oluştuysa da filmin hakkını verdiğini söylemeliyim. Sonuç olarak film iyi bir filmdi, özellikle kullanılan teknoloji ve kostümler harika. Güzel ve yerinde espirileri de unutmamak gerek. Bu tarz filmer arasında sıralama yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bence kahramanlık filmlerinde ilk beş şöyle:
(1) Batman returns
(2) Superman I
(3) Örümcek adam II
(4) Iron man
(5) Dark man
12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film efektleri ve oyuncuları gayet başarılı ama abartılacak kadar muhteşem bulamadım.spiderman,fantastik four,transformers gibi filmlerle mukayese bile edilemez vaktiniz varsa seyredebilirsiniz 10/7 puan
5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ironman gibimi :O ironman marvelin en meşur karakterlerindendir. sırf filmi yapılan karakterleri bilip diğerlerine laf atmayın. ben marvelin hemen hemen bütün filmlerini çok beyendim bununda onlar gibi olacağından eminim.