Filmden yeni geldim ve gerçekten harikaydı Tony Stark rolündeki Robert Downey Jr.rolüne tam uygun ve beklentilerimin üzerinde bir performans sergilemişti.Her sahnesi heyecan dolu mükemmel bir uyarlama..Görsel efektleriyle de baş döndürücü,sinemada izlemesseniz yaşamayın hiç derim..Kaçırmayın
film güzel olmaya güzel ama savas sahneleri cok az tutulmus bunun yerine filmin büyük kısmı karekterin olusumu üzerine geciyor.Bu yüzden anlatımı güzel olsada aksiyon olarak vasat
demirlere bürünen jr'a kesinlikle şüpheli yaklaşmıyorum robert downey her zaman başarılı olmuştur her rolden sıyrılmasını bilen biri film beğenilmese bile senaryosu beğenilmeyebilir r.downey değil....2008 in bir an önce gelmesini istiyorum.
10/10 alması gereken bir film harika söylencek hiç bir şey yok hiç bir sahnesinde sıkılmadık...başları her ne kadar ilginç olsada sonunu o kadar iyi baglamışlarki film akıp gidiyor hiç bir sahnede kopukluk iron man çizgi romanını okumayan yada bilmeyen bir kişi bile rahatlıkla tony stark ın hayatını anlaya bilir. :) iyi seyirler
Gösterim tarihini 2008 yapmışsınız.Yapım yılını da 2008 yapar mısınız lütfen'Hilary Swank de kadroda değil,bir de Ajan Phil Coulson rolünde Clark Gregg var.Bu yanlışa dikkat ederseniz sevinirim.
Temiz bir filmdi.Sonlarına dogru olaylar abartılı ve sacma gerçekleşsede filmi basarılı buldum.Robert dawney nin müthiş karizması için bile görülmeye deger aslında fakat dedigim gibi bazı abartılara hazırlayın kendinizi.Yani a.b.d nin iki ceo su apartman üstünde filan:)
bence filme laf yok gerçekten super bi kurgu ben boyle iyi bir filmle karşılaşacağımı hiç sanmıyordum ama sinemada benim bu fikrimi unutmamı sağlayacak kadar adrenalin vardı 2 kere sainemaya gittiğim çok ender filmlerden biri ama 10 puan vermedim çünkü Esaretin Bedeli ne haksızlık etmiş olurdum :D
Bence marvelin en ii seri başlangıç filmi olmuş. Çünkü spidy,fantastic4,x-men ilk filmleri daha yeni güçlerini öğrendikleri için pekte zevkli geçmedi. Ama bence iron-man bi fark yarattı bu bakımdan. İzlemeye değer 9/10