Iron Man
4,3

atakanozruh
atakanozruh

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
En başarılı çizgi roman uyarlamalarından biri. Devam filmleri gelirse Spider Man, Batman kadar ünlü olup sevilmesi kaçınılmaz.
Fahri07
Fahri07

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film ustaca tasarlanmış.bir bilimkurgu hayranı olarak bu filmi çok beğendim.filmin başrol oyuncusu Robert Downeyide takdir ediyorum çok iyi oyunculuk yapmış.senaryo zaten harika sonuç olarak mükemmel bir yapım.10/9
delicewatt
delicewatt

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence iron man beyazperdeye uyarlanması oldukça zor bir karakter, umarım altından kalkabilirler
ill-key
ill-key

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle tat alınacak asla zaman kaybı olmayacak bir film.. Klasik süper kahraman filmi gibi başlayıp kahramanın bu işe nasıl başladığını anlatıyorki bunu çok iyi başarıyor ..Görsellik üst düzeyde .. Başrol oyuncusu çok iyi iş çıkartıyor .. Belki finaldeki kahramanlık sahneleri biraz daha abartılarak uzun tutulabilirmiş ..Film boyunca teknolojik gelişmeler sık sık vurgulanıyor .. Özelikle istediğiniz her şeyi yapan robot o kadar çok kamerada netki adeta sizdede bundan olmalı diyen reklamlar gibi ..Genel anlamda iyi bir film .. 10/8,5..
cougarcop
cougarcop

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir aksiyon.aksiyon ve süper kahraman filmleri sevenleri tatmin edecek kapasitede başarılı bir çevrim.8/10
bewhy-2
bewhy-2

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Benim izldiğim en vasat süper kahraman filmiyd her açıdan. Hem senaryo hem de aksiyon açısından zayıf buldum.. 6/10 oyuncuların hatırına...
pyloth
pyloth

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
6/10..Film baştan sona reklam.. Bu yine 2. filme göre iyi..
Tolgahan
Tolgahan

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bir film.Robert Downey Jr.ın küllerinden doğuşunu izleyeceksiniz.Yakın zamanda ikincisi de sinemada olacak.Çok heyecanlıyım.
gokhan-tuncelli
gokhan-tuncelli

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle sürükleyici ve şaşırtıcı bir film...benim notum 9/10
yigit-ersin
yigit-ersin

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir filmdi..Robert Downey Jr. süper oynamış,role çok yakışmış..mutlaka izlenmeli... 9/10
pinnossh
pinnossh

13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Harika! Harika! Harika! Robert Downeye zaten bayılıyorum ve Demir Adamın bütün çizgi film bölümlerini ezbere bilirim...Tony Stark karakterine bu kadar uygun biri daha olamazdı!Harika! 10/10
beck31
beck31

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda yapılmış başka bir kusursuz Marvel uyarlaması.Gerçekten altından kalkılmış bir iş.İzlemenizi tavsiye ederim.10/10
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
downey jr. ın iyi oyunculuğu ve harika teknik le iyi bir film..süper kahraman filmlerinin en inandırıcılarından...güzel izlenebilir...
ilsalaron
ilsalaron

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en dişe dokunur en başarılı (!) olarak adlandırabileceğim Marvel Komik serisi.
boldheart
boldheart

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Büyük bir emek verilmiş bir film heyecan ve macera dolu çoğu sahnesi oldukça sağlam bence kesinlikle izleyin sonuda gayet iyi bitiyor daha iyiside yapılabilirdi ama kaliteli bir yapım baştan sona kadar