izlerken eğlenebileceğiniz güzel filimlerden biri.filimin nerdeyse tamam mı arabada geçiyor bile olsa genede hoş olmuş.arada saçmalıklar ve gereksiz durumlar söz konusu ama sonuçta bu bir komedi filmi ve bunların olmasıda anormal değil.çok abartılı olmadığındanda insanın canını sıkmıyor.izlerseniz canınızın sıkılacağını sanmıyorum ama büyük beklentiler içinede girmemenizi öneririm...
izlemekle bir kaybettirmeyen eğlenceli bir film. kuzenlerin dayanışması ve haksızlığa karşı duruşları esnasında meydana genel komik olaylar gülümsetiyor.
sean nam-ı diğer stifflerr Knoxville'ın biras gölgesinde kalsaa daa yine kendini bellio edior.. çok super bi ikili olmşlar..jessica yı unutamayıss tabi:D
Çok uçuk bir konusu olmasına rağmen, güldüğüm bir filmdi.Konu hakikaten de çok absürttü ama oyuncuların başarısı ile gerçekten iyi bir film çıkmış ortaya.Tavsiye ederim...7/10
amerikan pastasından tanıdığımız steffler için izlenir bence amerikan pastasını geçer oturup sadece adamın mimiklerini izleyeyeceksin. 'Hadi bo Hadi bo' derken tipi ve ' asla bir düke diğer bir dük hakkında kötü söz söyleme' sahnesi hala güldürür. mutlaka izleyin. 10/9
Kadrosu'nun hakkını veriyor. Ancak stiffler'dan beklenmicek bir rolde. Eğlencelik bir film ama izlemezsenizde çok birşey kaybetmezsiniz. Türünün iyilerinden.