The Dukes of Hazzard
    4,1
    The Dukes of Hazzard hakkında görüşlerin ?

selo-jin
    selo-jin

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bence bu pek yakında bölümde olmamalıydı gerçekten çok matrak bir film gülmekten kırılırsınız yani aslında başta basit bir komedi gibi görünsede öyle diil çok hoşuma gitti benim
    m-halis-a
    m-halis-a

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Bu film şimdiye kadar bizde neden gösterime girmez anlamadım. Film izlenecek, çok beğenilecek,para kazanacaklar diye mi korkuyorlar. Ben izledim geçekten çook eğlenceli bir film; bitsin istemiyor insan.
    metefb28
    metefb28

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    sıradan bir konusu war ama eğlenceli bir film oyuncular gayet başarılı. film boyunca gözünüzü arabadan alabilirseniz eğlenebileceğiniz bir film :D
    f-corleone
    f-corleone

21 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    4 gözle beklenicek bir film degil acikcasi. hatta yorum yapmaya da cok gerek yok. siradan, laf olsun diye ortaya cikmis bir yapim. hani caniniz cok sIkIlInca evde izlenicek filmler vardir ya; ancak o kategoriye girebilir..
    jamesbond-2
    jamesbond-2

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    bende filmi az önce izledim.çok beğendim.konusu basit ama böyle filmleri eğlencesine ve komikliği için izlemek gerektiğinden fazla önemli değil araba sahneleri süper.jessica simson a hasta oldum çok güzel bir fiziği var.john knoxwille kendini geliştirmiş sean e zaten diyecek birşey yok.sonuç olarak bu filmi kesin kaçırmayın derim.çünkü her zaman böyle filmler denk gelmiyor.7/10 iyi seyirler
    dolunay1903
    dolunay1903

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Çok güzel ve eğlenceli bir film.Ama ben vizyona gireceğini sanmıyorum..Zira Dvd si her yerde var..Birçok filmin başına aynı şey geliyor zaten bence pek yakında bölümünden de çıkarılmalı..Filme gelince baştan sona sıkılmadan izlenebilecek kafayı boşaltmamızı sağlayacak bir film..İyi seyirler:)
    sauntrut
    sauntrut

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli keyifli zamanınızı harcamaya değer,komik bir yapım bence canınız sıkılıyorsa yüzünüzü güldürebilecek bir film.
    chuck-chuck
    chuck-chuck

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar kesinlikle izleyin, kesinlikle biteceksiniz;)