Uzun zamandır bir filmden bu kadar etkileniyorum galiba.Henüz vizyona girmeden edinerek izledigim Sweeney Todd adeta kusursuzdu!Filmdeki her kare ama her kare o kadar özenle hazırlanmış ki..Zaten Burton ve böyle bir kadrodanda ancak böyle birşey beklenebilirdi.Filmin müzikleri hala aklımdan çıkabilmiş değil, yankılanıyor kulaklarımda.Evet Elfman’a ait değil belki ama bence eğer onun elinden çıkmış olsaydı bile en fazla bu kadar güzel olabilirdi.Johnny e ne demeli, karekteri o kadar güzel oturtmuşki kendine şimdiye kadar oynadığı tüm roller aklınızdan çıkıp birden Todd karakteriyle yüzleşiyorsunuz ve bir süre aklınızda böyle kalıyor.O kadar gerçekçi ve etkileyici oynamış Depp.Beklentilerimi çok ama çok fazla karşılıyor.Üstelik harika şarkı söylüyor, sesi harika çıkıyor, tınılara oldukça uyuyor.Ne kadar önemlidir bilmem ama ne de olsa emek karşılığı adına verilen kayda değer bir ödül olan Oscar’da aday olduğu kategoride ödülü kapmalı bu sefer bence.(Ne kadar isteyip beklemesemde)Helena Bonham Carter yerine kim daha güzel oynayabilirdi bu karakteri daha güzel'O ne harika bir görünüş, nasıl bir makyaj, nasıl bir ses!Alan Rickman, Sacha Baron Cohen hepsi bekleneni karşılıyor anlayacağınız.Filmin sonunda tüylerinizin diken diken olup, gözünüzden bir damla yaş gelmesi olağandır.Ben hala Johnny’i aklımdan çıkaramıyorum inanın o kadar güzel hesap kesiyorki izlerken keske banda diyesiniz geliyor o derece.Nedendir bilmem film sonunda kendi boğazımda garip yanmalar hissettim.Sonuç olarak makyaj,dekor,yer seçimleri, oyuncu seçimleri, müzikler vs.. hepsi kusursuza yakın hatta kusursuz.Vizyona girecegi tarihi hala iple cekiyorum bu filmi bir kezde sinemada izlemek harika bir zevk, görsel bir şölen yaşatacak biliyorum.Burton yine yapacagini yapmis, unutulmayacak bir işe imzasını bir kez daha kazımış!