Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1948 Puanlama

Duygu Çoban
Duygu Çoban

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Harika bir müzikal kesinlikle izlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Resmen psikolojik bir gerilim.Oyunculuk zaten mükemmel tartışmasız 10/9
Sebulba
Sebulba

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel ve kaliteli ve de Tim Burton’ın her filmi gibi ilginç bir film olmuş. Romanını okumadım ancak filmin kurgusu ve görselliği o kadar etkileyici ki. Anlayamadığım şey, yanımda filmi izlemek için gelen 5 kişi de filmden hoşnutsuzdu ve 'asla kimseye önermeyeceğim' diyordu bazısı. Kesinlikle bu fikirlere kulaklarınızı tıkayın. Çünkü film adeta sizi içine çekiyor.NeVeR FoRgeT NeVeR FoRgiVe.
obiwankenobi2
obiwankenobi2

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben öyle her filmi büyük merak ve heyecanla beklemem ve bu film bende merak ve heyecan uyandırdı. Daha vakit çok ama olsun. İzlediğim videosu müthişti. Harika bir film olacağından eminim ki oyuncular da süper.
nilat
nilat

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Johnny Depp yine her zmanki gibi mükemmel oynamıs süper bir filmdi gece seansında izledim ve hiç sıkılmadım ..oyuncular ,makyaj filmin konusu ,müzikal olması herşey mükemmeldi..çok kan var dediler ama ben o kadar çok bir kan göremedim filmde daha fazla kanlı olan filmlerde izledim ..bnce kesinlikle izleyin!! johnny 'in bakışları herşeyi süper ..iyi seyirler herkese..
sammy-davis-jr-jr
sammy-davis-jr-jr

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
biraz korkarak gittim, yani beklediim gibi olmayabilir diye düşündüüm, çünkü pek keyif alamıorum sinemada müzikallerden...fakat daha ilk dakikalardan anladıım ki, bu müzikali sinemaya ancak tim burton’ın sinemasal anlayışı bu kadar güzel uyarlayabilirdi... görüntüler, renkler, mekanlar, oyunculuklar hepsi tek tek fevkaladeydi...beni fazlasıyla şaşırttı film... beklediimden fazlasını bulduum... bir katilin hikayesini hem eelenceli hem de dramatik bir yapıda, hem yalın bir dille hem de güzel bir anlatımla izledik...gerçekten keyif verici bi film...
FreshFasulye
FreshFasulye

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Johnny Depp Helena Bonham Carter Tım Burton bir arada olurda izlenmezmi yine o kasvetli hava cok iyi yakalanmış.Gotik olmak helena ya her zaman yakısıyor cok güzel bir müzikal mutlaka izleyn derim
cherie2389
cherie2389

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
johhny deep her role yakışıyor.. özellikle tim burtonun uygun gördüklerine.. çok beğendim..izlenmeli
fiveikstone
fiveikstone

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tim Burton ustanın belki de en iyi filmi..
Çocukluğundan beri istediği Gothic atmosferi bu filmde fazlasıyla yakalamış..
Kan ve karanlık, kin ve intikam duygusuyla, Edgar Allan Poe'nun hikayeleri gibi..
Müzikler filmi yönlendiriyor.
Johnny Depp yine konuşma gereği duymadan rolünün hakkını vermiş..
Sacha Boran Cohen ise beklentilerin ötesinde..
Hepsinin eline sağlık!
constantine508
constantine508

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmi baharla izledim. düşündükçe moralim bozuluyor.
KogeoM
KogeoM

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
birileri filmin sonunun çok basit olduğunu söylemiş, ana fikirin zaten bu olduğunu anlamayan arkadaşlara sesleniyorum; filmde genel anlamda görsellik ve müzikal konsept ön planda,, siz bunu sonu çözülemeyen karmaşık filmlerle bağdaştırmamalısınız, aksi takdirde filmde verilenleri alamazsınız,,izlerken sizi başka yerlere götüren kasvetli bir o kadarda fantastik hava ve buna eşlik eden müzikal uyaklar yeter de artar bile,, arşivlik Burton filmlerinden biri 10+/10
Doğukan K.
Doğukan K.

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film izlenmesi gereken bir film değil ama benım favorim.en başta helana bonham carter var filmde fight clupta marla krakteri ile harikalar estirmişti ogündür onunda hayranıyım sayılır.ayrıca filmin müzikleri gerçekten çok iyi insanın dinledikçe dinleyesi geliyo ve resmen özlüyorum müizkleri buda filmi devamlı izlememi sağlıyo.Müzikal bende pek sevmem genellikle aşk işleniyo temasına ama bu farklı herşey o sözlerde gizli
melsa8484
melsa8484

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
işte yine uçuk kaçık bir johnny depp performansı. bu adamı seviyorum özellikle tim butron’la film çevirdiği zaman.
esikcini
esikcini

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bide bişiy daha söliceğim tim ne kadar aşık ki eşine ölü gelindeki karakterle ne kadar çok birbirne benziyorlar. sanki onu oynatmış hayalinde.. Ama çok karizmatik hatun he
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
2oo8'in En iyi filmlerinden biriydi bence.
Merak edenler hemen izlemeli müzikal oldugundan biraz uzak durabilirsiniz ama inanın hiç sıkılmıyorsunuz şarkılarında.Şahsen ben cok beğendim ve şu an Johanna parçasını dinliyorum =)

En kısa zamanda izlenmesi gereken bi film zaten oyuncuları ve yönetmeni kendini kanıtlamış insanlar.

9.5/10
eppack
eppack

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yine johnny depp & tim burton ikilisini bi araya getiren bi yapım... mükemmel olucaından hiç şüphem yok :)
ztn izlediim fragmanında ve scrren scapsleri de bunu dogrular nitelikteydi;gördüüm kadarıyla izleyici yine büyülenecek ve her filminde olduu gibi johnny rüzgarını şiddetlice estirecek (((: