Kardeşimi "sinema" ile tanıştırdığım animasyon filmi.. 3 yaşındaydı ilk kez sinemaya götürdüğümde.. bu nedenle benim için özel filmlerden biri inanılmaz aile..
Pixar'ın yaptığı her animasyon, izleyene ayrı bir keyif veriyor. Bu kez süper kahramanların ve normal insanların etrafında dönen bir animasyon ve kesinlikle çok başarılı. 2004'te en iyi animasyon Oscar'ını alması sürpriz değil. 7'den 70'e önerebileceğim bir yapım.
Ah be edoram kardeşim!'Bitse de gitsek' cümlesini shrek2’de çok kullandım ben valla!Ama bu film beni nasıl eğlendirdi anlatamam!Mutlaka izlenmeli,çok eğlenceli.Ailenin oğlu çok iyiydi!Edna’da ben fazla bir şey bulamadım ya!Sorun bende mutlaka ama bulamadım işte ne yapayım!
Yer yer eglenceliydi, animasyon ise süperdi ama yine de cok zevk alamadim.Ikinciye izliyebilecegimi sanmiyorum.Özellikle bu tarz fimlerin hastasi olarak moralim bozuldugunda ben hala bilmemkaçinki kez Toy Story`i izliyorum bikip usanmadan.Offf Toy Story 3 ne zaman çevrilecek acaba:((
beklemediim derecede vasat çıktı ve bende de bi sorun yok!zzz verdiysem kullanılan teknik içindir ama bu kdr da zayıf bi hikaye beklemiodum.walla annie ödüllerinde shrek'e yazık etmişler,öyle zekice espriler içeren ve seyirciyi yakalayan bi animasyonun yanında bu fazla bişe ifade etmior.tek gülebildiim sahne "bu eski toprak bi başka oluor"dedikleri yerdi.ama gerisi duygusuz ve sıradan...