Pixar gerçekten işini bilen bir firma,her yapıtları izleyici ile mükemmel bir empati kurarak kalplerini kazanıyor ve hem gişede hem de eleştirmenler nedzinde büyük başarı kazanıyor,peki bu nasıl oluyor?Şöyle ki dikkat edin tüm Pixar filmleri hangi evrende geçerse geçsin her gün rastlayabileceğimiz sıradan karakterler üzerine odaklanıyor,özellikle Finding Nemo bu açıdan onlar için bir zirve noktası oldu,Incredibles`ta ise daha büyüklere yönelik,hatta karanlık bir yapı görüyoruz,bunda grafik şiddet kullanımınının çok olması da etkili tabii,komedi dozu azaltılmış ve çocuklara yönelik öğelerin ve esprilerin çoğu da kaldırılmış durumda,bunun yanında günlük hayata dair çok inca ayrıntılarla süslü inanılmaz gözlemlere dayalı sahneler var ki seyrine doyum olmuyor,özellikle Bob`un şirketinde geçen sahneler,anne karakterinin işlenişi gerçekten animasyon adına çok büyük gelişmeler,teknik olarak kullanılan yeni saç v kostüm dinamikleri,yumuşak ışıklandırma tarzı filmin görsel malzemesini çok keyifli hale getiriyor,bunda üç görüntü yönetmeni ile çalışmalarının da payı büyük sanırım,artı James Bond aksiyonu,süper kahraman trükleri de yerli yerinde ve orantılı biçimde kullanılmış,ve en önemlisi filmdeki insan sıcaklığı yine üst düzeyde,kısacası gidin izleyin ve animasyonun nelere kadir olduğunu görün,özellikle büyüklere tavsiye ediyorum.Saygılar.