Bu film beni pek etkilemedi ama sürükleyici özellikle bildirgenin arkasından harita çıkması çılgınca geldi Franklin'i araştırma isteği uyandırdı ama o kadar sadece....
Modern İndiana Jones olarak tanımlaya bileceğimiz zaman zaman bayağa Jones esinlenmesi gördüğümüz başrol oyuncuları Cage ve Krugerin performanslarıyla ayakta kalan eğlenceli bir macera filmi.
Filmi 2004 ciktigi zaman izleseydim bendeki etkisi büyük olurdu ama 2010 da izleyince benzer filmleri ve senaryolari gördükten sonra pek etkilemiyor. Oyunculuklar basit kalmis biraz. Kötü adamlar ölüyor iyiler kazaniyor. Zaman zaman sasirtici sahneler renk katmis. 7/10
Her ne kadar büyük yapımların genelinde yapımcı veya yönetmen olarak yahudi lobisi iş yapıyor olsada yiğidi öldür hakkını ver gerçeğinden yola çıkarak bu filmin izlenilebilirlik oranı yaratmış olduğu üst seviye atmosfer ve durdurak bilmeyen sürükleyici sahneleri gözönünde bulundurarak bu filme 10 üzerinden 9 veriyorum.
bu filmi basit bulanları anlayamıyorum??? daha ne olucak tı ki senaryomu eksikti oyunculuk mu? sürükleyicimi değildi gerçekci mi değildi? aşk mı yoktu?? aksiyon mu yoktu?? gizem mi yoktu?? tarih mi yoktu ?? bence süper film mutlaka izleyin..
yok artık daha neler.Bu filme bu puan şaşırtıcı valla.He oraya zıpla oraya git,bulmaca çöz,bu ne ya amerikan vari çocukça bir film.valla bunu izleyeceğinize oturun indianayı izleyin defalarca