bana göre nicolas cage in en güzel filimlerinden biri budur işte.bu tür kurgulanan filimler de başarılı ve iyi işler çıkarmak zordur ama senaryo zaten güzel bir de üstüne üstlük nicolas cage faktörüde eklenince işte sonuç budur.muhakka izlenmesi gereken filimler arasına bu filmide yazın.
Gerçekten Hoşuma Gitti Çok Güzel Filmmiş Gizem/Macerayı Dolu Dolu Yaşattı Aksiyon Sahneleride Güzeldi Yeni İzlediğime Pişmanım Keşke Daha Önceden İzleseydim 10/10
Nicholas Cage bence tek başına kalsa yine de hollywood’u kurtarır. Ona çok değer veriyorum. Bu filmi zaten ustanın şaheserlerinden biri olmuş. İnşallah böyle filmlerde oynamaya devam eder. Çünkü bu filmde başkasının oynadığını düşünemiyorum :)
çok güzel filmdi nicolas cage her zamanki gibi harika kaçırmayın derim zaten bu filmin ikincisi de yolda özellikle dvdsinde özel seçeneklerdeki kod bulma işi çok güzel olmuş
bu film tam bir zeka ürünü.senaryosunu yazanı kutlamak alkışlamak lazım.aksiyon ,heyecan adrenalin dolu bir film.izlerken yerimde duramadım bi sonraki sahnede ne olacak acaba die..muhteşemdiii.izleyelim lütfennn!
süper bir filmdi. Da vinci nin şifresinin olması gerektiği gibi yapılmış bir film. Yani da vincinin şifresinin kitabından aldığınız zevki bu filmden alabilirsiniz fakat da vinci nin şifresinin kendi filmi için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim onda sanki biraz belgeselimsi hava var insanlar bi aksiyonun içindeymiş gibi görünmüyorlar.ama bu filmi tavsiye ederim. gerçi kitabı okumadıysanız da vincinin şifresinide izlemelisiniz yinede güzel sayılır.