Absolutely izleyin derim . Çok güzel , sıradışı , macera ... hepsi filmde mevcut . Ben filme başlayınca bitirene kadar yerimden kalkamadım . Beni çok etkiledi diyebilirim . Puanım 9/10 .
Müziğini duyduğum anda,tüylerimi diken diken eden bir şaheser.Benim Kaptanım.Neden böyle dedim ?Çünkü bu film bana çok şey öğretti...Kendi sesimi dinlemeyi,anı yaşamayı,mücadele etmeyi,yaşamayı ! O kadar kusursuz bir filmki...Olumsuz yanı yok,kimsenin bu filme olumsuz bir yorum yapmaya hakkı yok!O kadar naif ve gerçekçidir Ölü Ozanlar Derneği...Ağlarım sonunda,eğlenirim replikleriyle bulurum kendimi filmde...Herkes bulmalı kendini,bu filmi herkes izlemeli ...Sahneleri kusursuz.Oyunculukları kusursuz.Mesajları kusursuz.Müziği kusursuz.Finali Kusursuz.Kusursuz işte kusursuz.Sinema filmi budur,budur işte !10/10
Carpe diem:) Bu puan biraz yüksek olmuş olabilir ancak filmin altını çizdiği konu o kadar güzelki büyülenmemek elde değil.Aşırı beklentiyle izlenmediğinde ağızda güzel bir tat bırakan zamanına göre başyapıt bugüne göre başarılı bir eser 8/10
eleştirmekte üzerimi,ze olmadığı için öncelikle eleştirleri esss geçerek filmi izledim ve gerçekten çok çok beğendim yeri geldi güldürdü yeri geldi duygulandırdı. insan mutlaka kendinden birşeyler buluyor filmde, izleyin..... kesinlikle hiç birşey kaybetmeyeceksiniz, kimbilir! belki de çok beğenirsiniz...
Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin bende size mutlu bir insan göstereyim İnsanlar sadece hayallerinde özgürdür bu hep böyleydi böylede devam edecek Vakit varken tomurcukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugun gulumseyen bu çıcek yarın ölüyor olabılır Carpe Diem ;)
iyi film ama biraz fazla abartılıyo bence. robin williams a diyecek yok ama film beni pek sarmadı. kitaptan sayfa yırtma olayı dışında pek etkilenmedim...
Hiç düşünmeden 10 verdim. Böyle yapımlar film olmanın ötesine ulaşabilmiş olanlardır, çok şey katabilir izleyiciye. Muhteşem bir film,izlemek için çok geç kalmışım diyebilirim. Herkese şiddetle tavsiye edilir.
sonu çok etkileyici ve insan kendini ağlamamak için zor tutuyor.robin williams ın mükemmel oyunculuğu ve çok orjinal bir senaryo.bu konuda çok malzeme var ve yönetmen bütün malzemyi çok iyi harmanlamş çok iyi birfilm.