3,9
Saklambaç hakkında görüşlerin ?
27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok acaip bir hikayesi yoktu ama her dakikasını zevkle izlediğim filmdi. Oyuncularında hakkını vermek lazım
18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Kesinlikle haytımda gördüğüm en iyi çocuk oyuncu
mimikleri kendinden en az 20 yaş üzeri duruyor
konu güzel
kurgu berbat
hiç ama hiç iyi işlenememiş seyirciyi yanıltmak için yapılan oyunlara daha sonra o kadar da mantıklı açıklamalar getirilemiyor ama kızın oyunculuğu için kesinlikle bu film izlenir e biraz da gerilim var ne yalan söliğim 10/6 derim
6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sonu gerçekten şok ediciydi.izlemenizi tavsiye ederim..10/8
26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu puan ne ya ben 9 felan almıştır zannediyordum. Bence cok güzel bir film bu puanı anlamaymadım ... Sonunu kesinlikle tahmin edemiyorsunuz ve wayyy anasını diyorsunuz bence gayet iyi
11 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok gerıldım bu filmde kesınlıkle ızlemelısınız.
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel bi filim izlemeye değer.. ama sonu söylendiği kadar şaşırtıcı değil..
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tekkelimeyle harikaydı..küçükkıza hayranoldum,buyaşta bu yetenek korkuttu beni yanii:)sonunda şok oldum,kaçırılmamalı bence.....
24 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel ve merak uyandırıcı bir film.senaryo ve oyuncular çok iyi.Ben özellikle Dakota fanning(Emily callaway)'i çok beğendim.Çok iyi bir performans sergilemiş.Ayrıca Robert De Niro nun filme yakışmadığını söyleyenlere katılmıyorum.Filme ayrı bir hava katmış bence.
Ayrıca bu filmi ''6.his'',''Diğerleri'' filmlerine benzetmek yanlış.Sebebini söylemeyeyim çünkü filmin sonunu anlatmış olurum.Gerilim severlerin kesin gitmesi gereken bir film.
14 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İki hayranı olduğum oyuncu bir arada. Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile bu filmi. Gerçekten izlenmesi gereken filmlerden biri.
Robert De Niro ve Dakota Fanning çok iyi bir ikili olmuşlar.
25 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısında sıkılmadım desem yalan olur. Fakat ikinci yarı gerçek bir iyi senaryolu sürpriz dolu bir gerilim izlediğimin farkına vardım. Filmin tümüne yayılan bir De Niro farklılığı var filmde. Her türlü rolü en iyi şekilde oynuyor. Küçük kızın da hakkını vermek lazım. Fakat film biraz da shining kokmuyor mu sizce?
6 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
tamam de niro’dan tutun da küçük kıza kadar herkes üstüne düşeni yapmış fakat film çok eksik. senaryosu basit. tamam sürpriz son olayı güzel de bir film sadece sondan ibaret de değildir. belirtmek gerekir ki sinemaya yeni bir yüz kazandı o da filmdeki küçük kız. o ne bakışlar yarabbim. yeni natalie portman haley joel osment olmaya aday bir isim. kusura bakmayın ismini bilmiyorum. onu da siz öğrenin:)
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bi korku filminin konusu bu kadar gerçekçi ama kızın babası filmin sonunda charlie çıkıyomuş o çok kötü oldu
27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Robert de Niro filmi sürüklüyor. Onun çok farklı rolleri kaldırabilen oyun gücü filme önemli katkıda bulunuyor. Saklambaç gerilim dozu iyi ayarlanmış, seyredilmeye değer bir film. Küçük oyuncuya da dikkat etmenizi tavsiye ederim.İlginç finali ile de dikkat çekici. Ama bir başyapıt değil.
27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
izlemeden önce film hakkında hiçbir bilgiye sahip değildim belki ondan çok etkilendim güzel bir filimdi.filmin sonu oldukça şaşırtıcıydı.
11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ben 10 verdim