geçen yıl gösterimde olan "gizli pencere" adlı filmin daha cılız bi versiyonu. filmde bir çok tutarsızlık var. bence yetersiz ve sıradan olmuş. ama robert de niro ve dokoda fanning' in başarılı performansları filmi izlerken sıkılmamamızı sağlıyor.
film gerçekten gericiydi.filmdeki sürprizi tahmin edenleri kutluyorum.bence sonu daha iyi kurgulanıp güzel bir sahne çıkarılabilirdi.sonu biraz hafif kalmış ama gene de güzel bir film izlenmeli
anlamıyorum niye bu kadar puanı düşük filmin sonunu tahmin eden varmıydı acaba bence robert de niro mükemmel ve o kadarda karizmatik bir oyuncu deliksiz 10
film bence gitmeye hiç değmeyecek bir film filmden cıkınca acaba stephen king uyarlaması mı diye dusundum onun artık klişeleşmiş senaryosu cunku hiç de ilginç bir sonu yoktu ilk yarıda hele hiç bir olay olmuyor robert de niro diye girdik filme ama hiç de beklediğim gibi cıkmadı
Klasik sonlardan farkı adamın psikolog olması..Dakota harika oynamış.Süper oyuncu olcak büyüyünce.Senaryoda hafif çelişkiler olmasına rağmen güzel bir film..
Ilk kez bir film eleştirisi yazıyorum..Hayatım boyunca böyle saçma bir film görmedim.. konusu, oyunculuğu derken harcadığınız zamana yazık... felsefesi de yok sanatsalligi da... Hele ki başkasıyla izleyip de ina da işkence çektirmeyin.. kız arkadaşınız eşiniz ayrılma sebebi olarak kullanır o kadar berbat... Evlendikten sonra damadın ailesi oyun oynuyor gelenek bu... kız saklanacak ve aileden 8,10 kişi kız öldürmeye çalışacak... sabaha kadar oldurmeleri gerekiyor ve tabii basaramiyorlar😅😅