Hancock
    Hancock hakkında görüşlerin ?

Ahmet Büke
    Ahmet Büke

20 Mart 2021 tarihinde eklendi
    kötü süper kahramanın hikayesi.. Çok orijinal konu.. Sonu biraz daha güzel olabilişrdi.. Onun dışında 10 numara sürükleyici film
    Mustafa C.
    Mustafa C.

12 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Beğendiğim Will Smith filmlerinden. Bu adamın nerdeyse tüm filmlerini beğeniyorum zaten çok kaliteli oluyor bu filmde kötü olan tek taraf hikayesi'nin yetersizliği oysaki müzik uyumu, oyunculuk vs. efsane
    hikaye ise basit kalmış .
    Sertuğ T.
    Sertuğ T.

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
    Ben Filmi Beğenmedim ... Film çok övülen bir filmdi işte yok efsane filmdir uaaağğ tarzı yorumlarla doluydu film filmi normal bir beklenti ve 0 önyargı ile izledim . Öncelikle filmin artılarıyla başlıyalım Kesinlikle Müzikleri Özellikle filmin serserilik temasına uyacak Snop Doog şarkıları vardı. 2. Oyunculuklar Charlize Thezeron ve Will Smith ikilisi çok iyi uyum sağlamış. 3. Cidden bir süper kahramanın ruh hali içi duyguları ve davranışlarına bu derece odaklanıp karakteri iyi tanıtması ama ne yazık ki senaryo için aynı şeyi söyleyemem senaryo aşırı yavan ve çok boşluklar var Hancock dışında Charlize Thezeronun oynadığıı karakteri son 15 dakikada cidden neyin nesidir bu şeklinde öğrenmemiz var onun dışında zten çok odaklanılan karakter yok. Aksiyon Sahneleri ve Efektleri boğucu Sondaki aksiyon sahneleri saymasak saçma sapan bir vilian var amaçsız hatta siviller resmen mecburen birşey yapalımda eşit seviyeye gelsin ayağıyla koymuşlar. Sondaki hanckok ve Mary karakterinin gereksiz triplerle dolu boğucu 10 dakikalık kavgasını saymıyorum bile. İyi olma potansiyeli var olan bir film. Süper Kahramanlar Tiye alması bazı noktalarda hoş ama film ciddi olduğu yerlerde hatalarınıda ölü balık misali su üstüne çıkarmış . 6
    mali
    mali

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Bu filmin bende yeri ayrı.. Hem de bambaşka diyebilirim. Kadere bak ki sinema dünyasında en sempati duyduğum erkek ve kadın oyuncu Will Smith ve Charlize Theron aynı projede buluşuyor. Benim için tarifsiz mutluluk. Doğrusunu söylemem gerekirse genel yargının bu filme olmsuz veya vasat eleştirler yapmalarını tuhaf karşıladım. Bilemiyorum şahsım adına o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Akışı güzel,oyunculuklar güzel.. Elbette ki bir baş yapıt değil ama sonuç olarak sıkmıyor, izlenebilirliği olan bir filmdir...
    theyurdal
    theyurdal

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    vasat bir film tipik kahraman filmi izle ve unut tarzından ama zaman geçirmek için izlenebilir
    Furkan Y.
    Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Will Smith'in oynadığı filmleri beğeniyorum, oyunculuğu iyi. Filmi kurtarmış burada. Vakit geçiren eğlenceli bir film.
    StabilMen
    StabilMen

4 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
    Güzel bir fantastik film, kesinlikle izlemeye değer.
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

10 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    son sahneleri hariç diğer sahneler sıkıcıydı. son sahneleri olmasaydı puanım daha düşük olurdu.
    MojoRising
    MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Bu filmin en büyük sorunu ne tarz bir film olduğuna kendiside karar verememiş olması , komedi ile başlayıp drama dönmesi seyirciyi şaşırtıyor.Fragmanlarında daha çok eğlencelik bir film gibi pazarlanması izleyici de farklı beklentiler meydana getiriyor, bu yüzden 2.perde de herkes şaşkınlık içinde, Bu film nasıl bu kadar ağırlaştı? gibisinden.Salonda bir çok kişiyi şaşırttı, beni de tabi. Çok büyük beklentiyle izlenmezse orta şeker bir film. Bir de filmde neden olduğunu anlayamadığım bir melankoli tadı var, bir süper kahraman filminde ne arıyor bu melankolik tad? Onu bende çözemedim :)
    Schizophrenic
    Schizophrenic

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    film çok kopuk sanki bi an önce bitirmek için kısa kesmişler gibi yalnız will smith rolün hakkını yine vermiş
    efo
    efo

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bu film bizim Türk sinemasından çıkmış olsaydı denmedik bırakılmazdı. Hiç beğenmedim, saçma sapan bir film olmuş. 4/10.
    mehmet53
    mehmet53

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    ben ço beğendim valla diğer süper kahraman filmlerinin izinden giden ama onlardan daha çok eğlendiren bir film olmuş kesinlikle izleyin
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Eğlence, aksiyon ve Charlize Theron...
    Lansor
    Lansor

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Eğlence amaçlı izlenebilcek bir film. Konu olarak gayet basit ve izlenebilirlik bakımından rahat bir film. Patlamış mısırınızı elinize alıp hoşça vakit geçirilebilirsiniz. Fakat, bunların dışında izlenildikten sonra insanın aklında yer edebilecek düzeyde bir film kesinlikle değil. Unutulmaz aksiyon sahneleri ve ya seyirciyi hayrete düşürecek bir olay örgüsü yer almıyor filmde ki zaten filmin bu tarz olaylara girişmektense izleyiciyi eğlendirmeyi amaçladığı açık bir şekilde karşımıza çıkıyor.
    Serhat Özden
    Serhat Özden

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    klasik kahramanlaardan farklı izlenilebilir bir film puanı bnce az