Hancock
    Hancock hakkında görüşlerin ?

emrah-3008
    emrah-3008

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    güzel film görüntüler muhteşem bence ama sonunu beğenmedim. Yinede izlenmesinitavsiye ederim..
    Burakrises
    Burakrises

15 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    hayranlarına duyrulur hancock 2 geliyooor !!!
    carpediem
    carpediem

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    güzel filmdi izlenebilir bir film will smith yine formundaydı güzel başka bişey demeye gerek yok
    Seza
    Seza

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Farklı bir tarzı vardı filmin. Will Smith her zaman olduğu gibi yine çok iyi oynamış.
    widmark-2
    widmark-2

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Berbat bir film , senaryosu bile yok. Sadece Will Smith hayranları izlesin de diyemeyeceğim. Jason Batemana katlanmaktan yana sıkıntı çekmeyecekseniz sorun yok. Buyrun senaryosundan , yönetimine , müziğinden , oyunculuğuna kadar fiyasko ötesi bu filme..
    splinter-usta
    splinter-usta

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film olmamış ama karakterler oturmuş 10/6
    ozzy-badd
    ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    farklı...çok farklı bir süper kahraman filmi...will smith iyi oynamış...sonu çok iyi...ben beğenedim 7 verdim...
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Süper kahramanlar yanlızdır.Süper kahramanlar kimseyi sevemez.Hancockta insanlar için yardıma koşmakta fakat her yardımda ortalığı dağıtmaktadır.Bu insanlar arasında itici olur.Hancockta insanlar arasında kabul görmek ister tabii ki.Değişik bir süper kahraman hikayesi.Ben bu filme 10 üzerinden 7 verdim.Eğer Marvelin yarattığı süper kahramanlardan sıkıldıysanız birde Hancock izleyinderim ben.
    Demirtas
    Demirtas

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Boş zamanınızı değerlendirmek adına izleyebileceğeiniz çerezlik bir film. Yer yer güldürüyor, eğlendiriyor. Amacınız kafanızı dağıtmak ise bu işi yerine getirmek için bire bir.
    filmkopat
    filmkopat

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Zaman geçirmek için izlenebilecek bir film bazı komik sahneleri var birazda eğlenceli diyebiliriz ama izlemek için daha iyi bir film bulunabilir tabi..ben güzel olmayacağını bilerek oturdum başına Will Smith oynadığı için izledim sadece...
    areano
    areano

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    hızlı ve yer yer komik..bittiğinde aklınızda hiçbişi kalmayacak..seyretmeyen büyük bişey kaçırmaz.
    aytac-001
    aytac-001

23 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi konusu iyiydi fakat senaryo biraz kısır gibiydi daha dallandırablip daha uzun bir film olsaydı dahada müthiş olurdu 8/10
    matlaklak
    matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    eglenceli.. 10-7
    onerdunay
    onerdunay

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Will Smith ve Charlize Theronun ayni filmde olmasi bile basli basina bir seyir nedeni. Görsel efektlere ise bayildim. Senaryo daha iyi olsaydi süper olurdu.
    Meet-in
    Meet-in