Tamer Taş
11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken Önce günümüz Supernatural dizisi ve Hayalet avcıları filminden icazet almış vede çocukken bildiğimiz Pamuk Prenses başta olmak üzere tüm masal hikayelerinden esinlenmiş olduğu kanaatine varıyorsunuz.Matt Damon ve Healt Ledger oldukça gençler.ben bu filmi Healt Ledger için izledim.Ah keşke hayatta olsaydı da daha bir çok başarılı yapımlara imza atsaydı.Çocuk izleyiciler başta olmak üzere, bu tür filmden hoşlananlar için izlemeye değer..
Merhum aktör Heath Ledger’in ve Matt Damon’ın en iyi perfonmanslarından birini sergiledikleri yapım,Gilliam’ın en iyi filmlerinden biri..Demek isterdim.Ama,maalesef..Gilliam,tüm hayal gücünü kullanamıyor,ancak tipik bir Terry Gilliam filmi seviyesinden çok daha alta düşüyor.Oyuncuların(özellikle Heath Ledger) muhteşem perfonmansları bile filmi kurtaramıyor..Ve..Bize de 2005 yılının en üzücü hayalkırıklığını yaşamak kalıyor.Konu bile demode,masalların parodisini bile düzgün yapamamışlar..Gilliam’dan bir dahaki sefere daha iyi bir iş bekliyorduk,neyse ki yeni filmi bu fiyaskoyu telafi eder nitelikteydi.Neyse,puana gelelim.10/3..
çok sevdiğim eğlendiğim bi filmdi,en çokta Jake Grimm’e gülerdim,Heath Ledger o kadar güzel oynamış,öyle şirin bi karekter çıkartmıştı ki!matt damon hastası ben filmde ledger’e odaklanıyordum...bu filmi bi daha ne zaman nasıl izlerim bilmiyoru çünkü artık küçük grimmim yok.(bu ifadem sadece ledger için:()
Tipik bir Gerry William filmi...Filmde Alman Halk Hikayelerinden harmanlanmış fantastik bir hikaye anlatılıyor.İlk bakışta ve hatta filmin isminden de Grimm Kardeşlerin hikayesi anlatılıyor gibi görünse de filmi izledikten sonra ve özellikle de kamera arkası izleyip, yönetmenin yorumunu dinledikten sonra basit bit Grimm Kardeşler hikayesi olmadığı anlaşılıyor.Filmin başrol oyuncuları oldukça ünlü.Hikaye ise ilgi çekici.Görsel kalite ise üst düzeyde.Bu unsurlar bir araya geldiğinde oldukça iyi bir film çıkmış ortaya.Her ne kadar filmin puanı hak etmediğini düşündüğüm bir şekilde düşük olsa da, iyi bir film.Tabi filmde birtakım sorunlar da yok değil ancak, o kadarı da bana göre çok önemli değil...Tavsiye edilecek türden izlemesi keyifli bir film...
ben filmi pek beğenmedim açıkçası belki fantastik film sevmediğimdendir ama hoşuma gitmedi.Çok daha iyi bir film olabilirdi eğer oyuncularda olmasa kim bilir ne olurdu filmin hali'sadece fantastik film severlere öneririm.6/10
bu filmi çok beklemiştim... ama umutla ve filmin karşısına turup izlediğimde ne görim berbat bir film hiç yakıştıramadım böyle iki usta ya ve yapımcı şirkete bence vasatın altındaydı... 10/6
Grimm Kardeşleri sinemada görmek güzel olur diye tahmin edip izledim fakat inanılmaz vasat olmuş Matt Damon bu rollerin adamı değil bölük-pörçük hikayelerle işlenmiş film bence daha ayrıntılı hikayelerle çekilmeliydi.