Cemalozer
1 değerlendirme
13 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Bikmadan usanmadan peş peşe izleten bir film.. özellikle adam ve graw'in kimyası ve uyumu üst seviyede.. izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.. Tek eleştirim; 2.filmi çevrilebilirdi
Çok güzel bir film. Duygudan duyguya geçiyorsunuz. Değişik bir senaryo ve iyi oyunculuklar herşey çok güzel. Finalide çok değişik ve güzeldi. Mutlaka izlenmeli.
Bugüne kadar yapılmış EN İYİ romantik komedi filmi desem herhalde abartmış bilgi: Soundtracki de arşivimde her daim yer alan ve sürekli coverlanan bir parça olan bir şaheserdir efenim :
Çok güzel bi film, izlediyim en iyi romatik filmdir diye bilirim. Izlerken güleceksiniz, sonu ask filmleri için olan sonluklardan farkli, kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
En iyi romantik komedilerin en başında geliyor diyebilirim. Basma kalıp bir konu değil gayet farklı, Adam Sandler ve Drew Barrymore‘un harika oturan uyumu ve rollerin sanki onlar için yazılmış olması iyi bir senaryo ve de mükemmel bir iş mutlaka ama mutlaka bu filmi izleyin.