komedi değil sadece suratta tebessüm bırakacak bir film.bulunduğu puanı bence hak etmiyor. genel olarak konusu güzel ve değişik ama film bittiğinde ilk aklıma gelen puan 10/6
filmin yorumunu yapmak oldukça zor çünkü gerçekten izlerken bazı duyguları hissetmek,gülümsemek,üzülmek lazım ve bunlar da başkalarının anlatımıyla ya da tarifiyle kesinlikle aynı kefeye konulamaz hatta yanından bile geçemez.filmi şimdiye kadar izlememiştim,bu bir eksiklikmiş meğerse.hayatınızın filmi olacak gibi bir iddiam yok,gerçi olmuş olan da vardır belki ama,yine de ne olursa olsun sevin ya da sevmeyin en azından bazı açılardan kesinlikle beğenilmeyi ve övülmeyi hak ediyor.ben çok sevdim filmi.barrymore gibi bir tatlılık muskası var o bil yeter koca filmi izlemek için,onun dışında başta sean astin ve rob schneider olmak üzere tüm yan karakterler tek kelimeyle harikalar,çok eğlenceliler.adam sandler belki de hayatının en romantik filminde rol kesiyor,bunu da başarabiliyor tabii ki.ilk cümlemi tekrar hatırlatıyorum ve burada saatlerce konuşsak anlatsak bile film seyircinin kendisi tarafından hissedilmeyi hak ediyor.