4,3
21 Gram hakkında görüşlerin ?
9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
21 gram filminin ismine bakıp aldanmayın,bu film dünya sinemasının en ağır yapıtlarından biridir.Sinema piyasasındaki bir çok oskarlı filmlerle ayrı kefelere koyup tartığınız zaman terazinin oscarlı filmlerin 21 gramın altında gösterdiğini görürsünüz...9/10
16 Aralık 2004 tarihinde eklendi
inarritu paramparca asklar ve kopeklerden sonra cok daha sıkı bır kadroyla cıtayı bıraz daha yukseltmıs.oyunculuklar gercekten mukemmel.benicio del toro artık bır fılmı bastan sona surukleyebılecek kıvama geldı.
9 Ekim 2004 tarihinde eklendi
filmi biraz karıştırmıslar.ilk başlarında cok karışık geliyor ama sonra yavas yavas bulmaca cozuluyo.zaten düz bi film olsaydı hiç bişeye benzemezdi.
21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Farklı bir anlatım tarzı var filmin..Alejandro, res. dogs ya da pulp fictiona özeneyim derken bazı şeyleri abartmış olmasına rağmen kurgu yine de harikaydı..Yönetmen sıradan bir konudan anlatım tarzıyla harikalar yaratmış bu bile takdire şayan..izlenilmesi tavsiye edilir...
18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
- 21 Gram ne kadardır? sadece filmin sonundaki bu replik için bile izlenir.
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesişen hayatların hikayesini anlatan, izlerken duygulandığım, çok güzel bir drama filmi ...
6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gerken,harika bir film bence. hele sean penn severler izlemeden geçmemeli.
25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kaç hayat yaşarız? kaç kere ölürüz'ölüm anında hepimiz 21 gram kaybederiz.21 grama ne kadar sığar'ne kadarı kaybolur'ne zaman kaybederiz 21 gramı? 21 gram...5 madeni paranın,bir kuşun,bir parça çikolatanın ağırlığı.21 gram ne kadar eder? Ölüme,yaşama dair sorular..... çarpıcı bir anlatım...
3 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çok ağır bir film ama içerisinde çok beğendiğim repliler ve sahneler vardı. Genel olarak ortalamanın üstünde izleyin
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oldukça başarılı 9/10
11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
etkilendim
boş boş bakarak yemek yediğimi ve sadece uyumak istediğimi hatırlıyorum ve böylece kendimi toparladım
sizi altüst edecek bir film istiyorsanız izleyin
sizene bu kzın hissetiklerinden dimi
sinemasal eleştiri yapmıycam
çünkü sinema benim için hissetiklerimdir
paramparça aşklar ve köpeklerden daha vurucu bir film, belkide nedeni alışık olduğumuz hollywood yüzlerinin olmasıdır
iyi geceler
12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
kurgusu farkli olduu için begenmeyenler var galiba ama bence izlenmeye deger bi film.. hatta cok ii bi film.. ya basta begenmeyeneler olabilir dedim ama film ilk 15-20 dakkadan sona cok lezzetli bi hale gelio nie begenmediniz ki? senaryo ve baglantilar harikaydi.. sean penn ise oyunculuunu konusturuyordu.. izleyin ya..
2 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
sean pean bütün karizmasıyla var bu filmde ama asıl alkışlanması gereken filmin yönetmeni.senaryo da bence gerçekten iyi.çok dönüşümlü bir kurgusu olmasa da sadeliği elden bırakmadan küçük ayrıntıların iyi birleştirildiği bir anlatımı var.
11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Inarritu’nun yine insanların çeşitli olaylar sonucu yakınlaşmasını konu edindiği bu filmi farklı kılan bence oyunculuk.Sean Penn,Benicio Del Toro ve Naomi Watts gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış başrol karakterlerinin hepsinin de bu kadar iyi oynadığı filmlerin sayısı gerçekten az.Özellikle Sean Penn’in ne kadar usta bir oyuncu olduğunun bir ispatı bu film ayrıca film boyunca bize filmin adının ne anlama geldiğini düşündüren ve filmin sonunda bunu izleyiciyi tatmin eden bir şekilde açıklayan yönetmeninde başarısını kabul etmek gerekir
15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Fİlm icinde cok sayida deja vu yasayacaksiniz..Biraz kafaniz karisacak..Olaylarin bir birbirine baglanmasi v.b Gercekten cok güzel bir film..9/10