21 Gram
4,3

odabasy
odabasy

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
21 gram ne kadar eder?? :p paramparça aşklar ve köpeklere benziyordu çok güsel bir filmdi.
pandora504
pandora504

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
paramparça ve 21 gram ınarritu ya teşekkürlerimi sunarım benim dram filmi anlayışımı beyazperdeye yansıttığı için..
arifozdemir
arifozdemir

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İzlenilesi filmlerden.. Gerçekten iyi bi kurgu.. Hüzünleneceğiniz bi film.. Hayatı düzgün olanlar izlesin ve şükretsin.. Hayatında 21 gramını kaybetmeden ölenler bu film de kendini bulsun.. İyi seyirler..
bared7
bared7

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kesişen 3 hayat öyle birleştirilmiş ki, sonuca öyle varılmışki bir dakika bile sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. 9/10
ericcantona7
ericcantona7

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
güzel ama.... abartıldığı kadar değil bence...
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
benicio tel toro hayranlığımın başlmasına neden olan filmdir.kaliteli oyunculardan yüksek performanslar .yönetmenin paramparça aşklar ve köpekler ini de izledim dram işini ustaca işlediği aşikar kanımca
ebrustr
ebrustr

19 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
kesinlikle begendim..naomi watts'in cok iyi bi royun cikardigini dusunuyorum..cok etkileyici bir konu..benicio del toro'nunda performansi gorulmeye deger..kacirmayin derim..!
prospero82
prospero82

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
halen daha seyredilmediyse,ruhunuzda gramaj eksikliği had safhadadır denebilir..sean penn'in hayat,kalp ve 21 gram hakkındaki yorumları oldukça vurucu...
mad-eagle-82
mad-eagle-82

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
serinin ikinci halkası filmi film yapanın kurgu olduğunu ve bunun insanları nasıl etkilediğini mükemmelce gosteren bir film 21 gram.inarritu’nun filmlerini izlemek gerçekten müthiş bir zevk...
molokovellocet12
molokovellocet12

12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Olayların parçalarını ayrı olarak gösterdiği için pek sürükleyici değil ama mutlaka izlenmeli
gkslgkts87
gkslgkts87

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fena film değil.adam(alejandro)en basit konuyu bile öyle bir uslupla anlatıyor ki filmlerine kötü diyemiyorsun.ama en güzel filmi bence amores perros.
siyahönlük
siyahönlük

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra boğazınızda bir şey düğümleniyor..filmin muhteşem üçlüsü -sean penn, benıcıo del toro ve naomi watts- harikalar yaratıyor. farklı kurgusuyla sıkmayan,merak ettiren,duygularınıza tavan yaptıran bir dram..yönetmenin ameros perros tan sonraki en iyi filmidir kanımca..gecenin kör vaktinde izlenirse ayrı bir etki yapar..
evinharman
evinharman

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve defalarca izlenesi bir film,yine gonzalez ve yine hayatın acımasızca kesiştirdirdiği yaşamlar..mutlaka izleyin..
ailon
ailon

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
21 Grams, Babelin yönetmeni Alejandro González Iñárritudan Babelle aynı tatta bir hayatı anlama çabası..

Öncelikle filmin isminden başlayalım. Babelde olduğu gibi yönetmenin isim seçimi yine çok manidar.

Bilim adamlarına göre ruhun ağırlığı 21 grammış. Yapılan deneyde yeni ölen bir insan tartılmış ve önceki ağırlığından 21 gram eksildiği görülmüş. Bunun üzerine bilim adamları ruhun beden üzerindeki ağırlığı 21 gramdır şeklinde bir teoride bulunmuşlar..

Filmden sonra Iñárrituya 21 gram nedir? diye sorduklarında, Ruhun ağırlığı şeklinde kısa ve öz bir cevap almışlar. Aslında filmden kısa bir zaman önce yönetmenin oğlunu kaybettiğini öğrenince filmi anlamak çok daha kolay oluyor.

Çok ağır ve derin bir film 21 Gram. Ama kesinlikle karışık değil.. Kelebek Etkisindeki gibi zaman bir dün oluyor, bir bugün, bir yarın.. En başta elimize yapboz parçaları veriliyor, birbiriyle alakasız görünen karakterler öyle bir kesişim yaşıyor ki burası kopma noktası oluyor ve yapboz tamamlanıyor.

Her şeyiyle kaliteli ve özel bir filmdi 21 Grams. Herkese tavsiye ederim..
death-2
death-2

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir senaryo. Farkını ortaya koyan bir yönetmen. Muhteşem bir kurgu ve harika bir film...