Nabız
    2,7
    Nabız hakkında görüşlerin ?

dreamme
    dreamme

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    hiç beğenmedim 10/5
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    hangisi hangisinden ne derecede etkilendi bilemeyeceğim ancak pulse dabbenin aynısı.tam anlamıyla aynısı yani,benzer falan değil,berbat bir film,hatta belki de dabbeden bile daha berbat,dabbe hiç olmazsa bazı sahnelerde güldürmüştü.kesinlikle izlemeyin derim,korku gerilim hastası olsanız bile gidin başka şeyler izleyin,pişman olursunuz bakın.iki tane slasher gençlerinden koymuşlar başrole oynatmışlar,konu belki ilgi çekici gibi duruyor fakat gerçekten gereksiz bir film.otobüs yolculuğunda izledim zaten tamamen mecburiyetten anlayacağınız!
    burcu
    burcu

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile kötü bir film..vakit kaybı..
    aysebusraeyuboglu
    aysebusraeyuboglu

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    darknight_04 e kesinlikle katılıyorum dabbenin kopyası al birini vur ötekine hiç bir fark yok sıkıcı izlenmeye değmez
    onurarikan85
    onurarikan85

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    cokta kötü değil aslında 10/7
    keskes37
    keskes37

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok aptalca gereksiz bir fiLm gecenin bu saatini buna ayırdıgıma pişmanım =) 101
    rapciiiii42
    rapciiiii42

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu film gayet güzel ama 2. serisi çok berbat
    Chev
    Chev

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Çok garip bir film olmuş , bi yerden sonra dayanamadım ileri alarak izledim yine canım sıkıldı ..
    Sdk-JK
    Sdk-JK

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Film bence bu puanı haketmiyor en az 7 olmalı puan.Korku ve gerilim seven arkadaşların izlemesini tavsiye ederim.Ayrıca filmi diğer korku filmlerinden ayıran filmin sonunda verdiği ders olsa gerek.10/7
    flaggg1318
    flaggg1318

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmi şimdi bitirdim.Gerçekten klasik korku filmlerinden uzak zıplatan sahnelerinin bol olduğu muhteşem bir gerilim-korku filmi.Çok beğendim.Korku-Gerilim filmlerinin hastası bir izleyici olarak korkmak istiyorsanız bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Vesselam...
    class366
    class366

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    zaman kaybından başka bişey değil...
    ceydaceko
    ceydaceko

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    dabbe ye ne kadar da benziyor!!!
    Ilknur K
    Ilknur K

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Film hakettiği puanı alamamış. en azından 7 yi hak ediyor. oyuncular çok başarılı senaryo çok güzel. farklı bir konsept. ve sonu çok ilginç yerimden zıplamadığım yerler yok değil.
    iremily
    iremily

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    benim anlamadıgım Dabbe mi bu filmden alıntı yapmış bu filmmi Dabbeden :) Dabbe yi izleyenler bilir konu aynı fakat olayların sebebi farklı
    murat1359
    murat1359

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bence gayet güzel bir filmdi.Bu kadar kötü puan almayı açıkcası beni şaşırttı.Teknolojinin o kadar iyi bişi olmadığı gösteriyor .Sinemada beni baya heyecanlandırmıştı.